سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اسلایس بادام هندی + دستور تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع شیرینی خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه اسلایس بادام هندی را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.


بیشتربخوانید


مواد مورد نیاز
کرة سرد (خرد کرده) ...... ۱۵۰ گرم

آرد.... ۲۵۰ گرم

آرد ذرت.... ۱ قاشق سوپخوری

پودر شکر.... ۵۰ گرم

زردة تخم‌مرغ .... ۲ عدد

پوست لیموی رنده کرده از...... ۱ عدد لیمو

نمک...... ۱ پینچ

مواد لازم رویه

شکر قهوه‌ای..... ۶۰ گرم

خامه ......۲ قاشق سوپخوری

کره ..... ۴۵ گرم

عسل..... یک‌سوم پیمانه

بادام هندی...... ۲۰۰ گرم

آشپزباشی - لیلا ایانی صفت:

روش‌تهیه

قالب را به اندازة ۱۸×۲۸ سانتیمتر، چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. به گونه‌ای که کاغذ از دو لبة طولی قالب، بلندتر باشد. آن‌گاه کره، آرد، آرد ذرت و پودر شکر را در کاسة دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید. سپس زردة تخم‌مرغ‌ها، پوست لیمو و نمک را بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود. چنانچه خمیر خشک بود، ۱-۲ قاشق سوپخوری آب سرد به آن بیفزائید. حالا خمیر را در قالب پهن و صاف کنید و ۲۰ دقیقه، در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجة سانتیگراد بپزید تا طلائی رنگ شود. اکنون قالب را از فر درآورید و همینکه شیرینی خنک شد، مایة رویه را رویش بریزید. اینک دمای فر را به ۱۷۰ درجة سانتیگراد کاهش دهید و شیرینی را ۱۰-۱۲ دقیقة دیگر بپزید. آن‌گاه شیرینی را به اندازة دلخواهتان برش دهید.

روش تهیة مایه رویه

شکر قهوه‌ای، خامه، کره و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا مایه، گرم

شود. سپس حرارت را زیاد کنید و مایة فراهم کرده را ۵ دقیقه بجوشانید. حالا بادام هندی را بیفزائید و ظرف را روی حرارت بردارید.

خواص بادام هندی

علیرغم خواص فراوان بادام هندی، این میوه حاوی مقادیر قابل توجهی از اگزالات بوده، زیاده‌روی در مصرف آن منجر به تجمع و کریستاله شدن این ماده در بدن و در نتیجه ایجاد سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا می‌شود؛ بنابراین افرادی که مشکلات کلیوی درمان نشده دارند، باید از مصرف آن پرهیز کنند، همچنین دریافت زیاد اگزالات ممکن است موجب کاهش جذب کلسیم نیز بشود. لازم به ذکر است بروز واکنش‌های آلرژیک مانند خارش، گرفتگی بینی، تورم لب‌ها و… از دیگر عوارضی است که ممکن است با خوردن بادام هندی در افراد حساس به وجود بیاید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.