به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر به دنبال غذایی راحت و سه سوته هستید، پیشنهاد میکنیم که حتما استیک سیب زمینی را امتحان کنید. این غذا بسیار آسان بوده و میتوانید آن را در منزل تهیه کنید.
معمولا استیک با گوشت پخته میشود و شاید کمتر کسی استیک سیب زمینی خورده باشد. در واقع این نوع استیک به عنوان میان وعده و پیش غذا مصرف میشود و بهترین گزینه برای مهمانی هاست.
این خوراک خوشمزه را میتوان برای کودکان درست کرد و به عنوان میان وعده به آنها داد. پیشنهاد میکنیم یک بار استیک سیب زمینی را درست کنید تا برای همیشه طرفدار آن شوید.
در ادامه نحوه آماده کردن این خوراک راحت را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه استیک سیب زمینی:
سیب زمینی نیم کیلوگرم
پنیر چدار ۸۰ گرم (نصف پیمانه)
نشاسته ذرت ۷ قاشق غذاخوری
پونه خشک شده یک و نیم قاشق غذاخوری
آویشن به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر به میزان لازم
بیشتر بخوانید:
مراحل تهیه استیک سیب زمینی:
ابتدا سیب زمینیها را بشویید و در یک قابلمه بریزید. قابلمه را آب کنید و بگذارید تا سیب زمینیها بپزند. سپس پوستشان را بگیرید و آنها را پوره کنید.
وقتی سیبها پوره شدند، پنیر و ادویهها را به آن اضافه کنید و به خوبی مواد را با هم ورز دهید تا مواد یکدستی به دست آید. حالا آن را داخل یک نایلون یا روی سلفون بگذارید و با وردنه پهن کنید. روی آن را نیز سلفون بکشید و به مدت یک ربع درون فریزر بگذارید تا کمی سفت شود. حالا مانند تصویر زیر، آنها را با چاقو برش دهید.
حالا در این مرحله از تهیه استیک سیب زمینی، یک ماهیتابه گود را روی گاز بگذارید و حرارت را ملایم کنید. به مقدار کافی روغن در آن بریزید و بگذارید تا حسابی داغ شود.
حالا مواد برش زده شده را درون روغن بگذارید و دو طرف آنها را مانند تصویر زیر سرخ کنید تا طلایی شوند. وقتی استیکها سرخ شدند آنها را روی یک دستمال بگذارید تا روغن اضافی شان برود. حالا میتوانید نوش جان کنید.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید و این غذای خوشمزه را در منزل درست کنید و در کنار اعضای خانواده لذت ببرید.
منبع: دلگرم
انتهای پیام/