سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تفاوت اعمال جراحی لازک و لیزیک چیست؟

فوق تخصص قرنیه چشم بر تفاوت اندک اعمال جراحی لازک و لیزیک تاکید کرد و گفت: بهتر است افرادی که قوز قرنیه و آستیگمات بالای ۴ دارند از این اعمال جراحی استفاده نکنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد جعفر قائم پناه فوق تخصص قرنیه چشم درباره تفاوت بین عمل‌های جراحی لیزیک و لازک گفت: این دو عمل تفاوت زیادی با هم ندارند. در برخی مواقع ترجیحا عمل لازک و در برخی مواقع عمل لیزیک انجام می‌شود.

وی افزود: بیمارانی که قرنیه‌ای نازک‌تر دارند و احتمال عوارض بیشتری در آن‌ها وجود دارد بهتر است عمل لازک انجام شود، ولی بیمارانی که آستیگمات بالا دارند الزاما باید لیزیک انجام دهند. در مجموع بر اساس مطالعاتی که در سطح بین الملل انجام شده نتیجه این دو عمل تقریبا یکسان است.

قائم پناه با اشاره به اینکه یکی از شایع‌ترین بیماری‌های چشمی عیوب انکساری - نزدیک بینی و دوربینی- بیماران است گفت: در این بیماری چشم ضعیف می‌شود و برای بهترشدن دید باید از عینک استفاده شود. اما کیفیت دید به وسیله عینک پایین‌تر است و اغلب افراد دنبال دید بهتر هستند ضمن اینکه وابستگی هم به عینک نخواهند داشت در نتیجه افراد می‌توانند از اعمال جراحی لیزیک و لازیک استفاده کنند.


بیشتر بخوانید


وی انجام این اعمال جراحی را منوط به شرایطی دانست و اظهار داشت: سن افراد ترجیحا باید بالای ۱۸ سال باشد البته در برخی موارد استثنا می‌توان این اعمال را برای افراد زیر ۱۸ سال انجام داد. در شش ماه گذشته نمره چشم فرد نباید تغییر محسوسی کرده باشد. چنانچه نمره چشم افراد مدام در حال تغییر باشد نمی‌تواند از این جراحی‌ها استفاده کند چرا که ضعیفی چشم می‌تواند پس از عمل جراحی تداوم پیدا کند.

فوق تخصص قرنیه چشم تاکید کرد: بیمارانی که آستیگمات بالای ۴ و کسانی که قوز قرنیه دارند بهتر است مورد این نوع اعمال جراحی قرار نگیرند.

وی درباره افرادی که پس از اعمال جراحی لازک و لازیک دچار تاری دید می‌شوند گفت: از ۲ تا ۶ ماه باید صبر کرد تا فرآیند بهبودی قرنیه کامل شود. در روز‌های اول دید بهتر می‌شود و روند بهبودی بیشتر بر اساس نمره چشم و پاسخ بیمار و دارو‌هایی که مصرف می‌کند، متغیر خواهد بود.

قائم پناه بر غربالگری پیش از عمل تاکید کرد و گفت: اگر پیش از عمل به افرادی که مستعد قوز قرنیه هستند توجه نشود می‌تواند موجب تشدید قوز قرنیه‌ی آن‌ها گردد اگرچه در مواقعی هم می‌توان با تمهیدات لازم و برای افرادی که مشکوک به قوز قرنیه و یا قوز قرنیه خفیف هستند اعمال جراحی لازک و لیزیک را انجام داد.

وی در انتهای این گفتگو بر معاینه چشم کودکان، قبل از ورود به مدرسه تاکید کرد و گفت: در صورت نیاز برای کودکان باید عینک تهیه شود تا مانع از تنبلی چشم در آن‌ها شد.

منبع:فارس

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۲۱ ۲۱ فروردين ۱۴۰۰
ممنون بابت مطلب مفیدتون