به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سرکه سیب همچنان دارویی باستانی برای معالجه بیماریهای فراوان مانند سرماخوردگی و زخم است. برای آشنایی با خواص سرکه سیب با ما همراه باشید:
به گوارش کمک میکند
نوشیدن یک قاشق غذاخوری سرکه سیب علائم گوارش کند یا سنگین، گرفتگی و اختلال شکمی را تسکین میدهد. این ماده در به حداقل رساندن حس اسید معده و سوزش سر دل کمک میکند.
مصرف سرکه سیب پس از خوردن غذاهای غنی و سنگین برای پیشگیری از پدیدار شدن این علائم ایده خوبی محسوب میشود. اگر چنین مشکلات پیش از این ایجاد شده اند، شما همچنان میتوانید با مصرف سرکه سیب علائم را کاهش دهید.
کاهش سطح قند خون
بررسیها نشان میدهد مصرف دو قاشق از این مایع ترش در کنار یک وعده تنقلات در مقایسه با مصرف تنقلات همراه با آب میتواند به کاهش سطح قند خون منجر شود.
گرفتگی بینی را کاهش میدهد
اثر آنتی بیوتیکی سرکه سیب به کاهش خطر عفونت کمک میکند. همچنین، این محصول میزان مخاط را کاهش داده و سینوسها را پاکسازی میکند و از این رو، گرفتگی کمتری در آنها دیده میشود.
تقویت سیستم ایمنی
یکی از فواید اصلی مصرف مداوم سرکه سیب تقویت سیستم ایمنی است. سرکه سیب ترکیبی اسیدی دارد؛ بنابراین باکتریها را پیش از آنکه در بدن موجب سرماخوردگی یا سرفه شوند از بین میبرد.
کاهش وزن
به همراه یک رژیم غذایی سالم و ورزش، نوشیدن دو قاشق غذاخوری سرکه سیب در روز آهنگ سوخت و ساز را تسریع میکند.
سرکه سیب سرشار از ویتامین B۶ و لسیتین است و به سوزاندن چربی جمع شده در بدن به واسطه یک رژیم غذایی ضعیف کمک میکند.
خاصیت سمزدایی
مصرف سرکه سیب هنگام صبح به پاکسازی کبد و سمزدایی از بدن کمک میکند. با مصرف این ترکیب میتوان بدون صرف هزینههای بالا مواد سمی و مضر را از بدن خارج کرد.
بیشتربخوانید
انتهای پیام/
لطفا ایده خوب پرورش بدین والا ما ک کل پارسال و عید امسال
سیب با کیفیت نخوردیم همش پلاسیده بودن اگه هم کمی تازه بوده قیمتش بالا بود بنظر میرسه باغ داران رو ب صادرات دارند حتی شده به قیمت نرسیدن محصولات با کیفیت به جیره میوه یی هموطنان شون واقعا تاسف اور هس برای داشتن بعضی هموطنان طمع کار
فروش سرکه بالا میرود و گران میشود
یه کشاورز یک کیلو دو کیلو محصول تولید نمیکنه ، میزان تولید محصول کشاورز به صورت تن می باشد.
شما قبل از اینکه ایده خودت رو بدی یکم فکر کن ببین کشاورز اصلا میتونه و توان تغییر ماهیت محصولش رو داره؟
همچنین به گفته شما بیاد و تبدیل کنه محصولش رو از سیب به مثلا سرکه سیب . آیا امکان فروش و تهیه مجوزهای لازم رو داره؟ آیا میتونه بره مجوزهای بهداشتی رو بگیره؟
مطمئنا تعداد انگشت شماری هستن که با داشتن وضعیت مالی بهتر چنین امکانی رو دارن ولی اکثر کشاورزها نه از نظر مالی و نه از نظر زمان ، مکان و خیلی مولفه های دیگر امکان تبدیل محصول خودشون رو ندارن.
بهتر نیست بجای وصل کردن هر چیزی به دولت یکم سطح دانش خودتون رو بالاتر ببرید و ببینید که وقتی هزینه تولید و برداشت محصول از قیمت فروش بالاتر میره فرقی نمیکنه تو تعاونی روستایی باشه یا نباشه در هر حالت کشاورز ضرر میکنه.