به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه آجیل برشته را به شما آموزش دهیم.
بیشتربخوانید
مواد لازم برای حدود ۴۰ عدد
کره نرم شده...... ۲۰۰ گرم
پودر شکر..... ۱۸۰ گرم
پوست لیموی رنده کرده .... ۲ قاشق چایخوری
وانیلین ...... یکچهارم قاشق چایخوری
زردة تخممرغ.... ١ عدد
آرد..... ۳۰۰ گرم
بادام آسیاب کرده..... ۶۵ گرم
گردوی آسیاب کرده ..... ۶۵ گرم
کرم گاناش.... به میزان لازم
شکلات آبکرده .... به میزان لازم
روشتهیه
فر را با دمای ۱۷۰ درجة سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینیپزی را با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس پوست لیمو، وانیلین و زردة تخممرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا آرد را افزوده و مخلوط نمائید و بعد بادام و گردو را بیفزائید و مخلوط سازید تا مواد به شکل خمیر درآید. اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی ۲-۳ میلیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و با فاصله در سینی بچینید. آنگاه سینی را در فر قرار دهید و شیرینیها را به مدت تقریبی ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید. سپس شیرینیها را دو تا دو تا با کرم گاناش به هم بچسبانید و رویشان را با شکلات آبکرده بیارائید.
یادآوری
برای تهیة کرم گاناش، ۲۵۰ گرم خامه را روی حرارت گرم کنید. آنگاه ۴۰۰ گرم شکلات و ۵۰ گرم کره را اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا کرم آماده شود.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/