به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری نووستی، «اولگا کوراپلیووا» متخصص تغذیه در روسیه اعلام کرد: فلفل تند (که به آن فلفل چیلی هم میگویند) باعث بهبود مزاج بدن شده و روند متابولیسم (سوخت و ساز بدن) را سرعت میبخشد.
این متخصص تغذیه روس افزود: ۱۰۰ گرم پودر فلفل تند دارای ۲۸۲ کالری است و در ترکیب آن ماده فعال «کپسایسین» وجود دارد که باعث سوزش میشود. این ماده دمای بدن را کمی افزایش میدهد و ۵ درصد روند متابولیسم (سوخت و ساز) را سرعت میبخشد. این اثر تا یک الی دو ساعت پس از غذا ادامه دارد؛ برای همین این ماده به پمادهای دارویی اضافه میشود.
این متخصص روس تصریح کرد: فلفل قرمز دارای ویتامینهای گروه B و C است و به بدن در تولید اندروفین (مسکنهای طبیعی) کمک میکند که بدین معناست که در بهبود مزاج شما تاثیر خواهد داشت.
او افزود: اما خوردن فلفل تند به افرادی که از زخم معده و یا ورم معده رنج میبرند، توصیه نمیشود؛ چرا که وخامت سلامتی آنها را بدتر میکند.
انتهای پیام/