به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از دیلی میل، مطالعهای جدید در انگلیس نشان داد که خوردن گوشت فرآوری شده و همبرگر ممکن است خطر ابتلا به زوال عقل را افزایش دهد.
نتایج این مطالعه نشان میدهد خوردن یک برش در روز از گوشت فرآوری شده میتواند احتمال ابتلا به زوال عقل را تا ۴۴ درصد افزایش دهد.
طبق این مطالعه، افرادی که روزانه ۲۵ گرم گوشت فرآوری شده میخورند ۴۴ درصد بیشتر در معرض ابتلا به زوال عقل هستند، در حالی که کسانی که روزانه ۵۰ گرم گوشت فرآوری نشده مصرف میکنند ۲۰ درصد کمتر دچار این بیماری میشوند.
علاوه بر این، مطالعه انجام شده توسط دانشگاه لیدز پس از بررسی اطلاعات مربوط به ۵۰۰ هزار نفر، رابطه احتمالی بین خوردن گوشت و ابتلا به زوال عقل را کشف کرد.
پروفسور جانت کید لیدر این مطالعه توضیح داد: هر کاری که میتوانیم برای کشف عوامل خطر احتمالی زوال عقل انجام دهیم، میتواند به ما در کاهش نرخ این وضعیت ناتوان کننده کمک کند.
او در پایان گفت: این تجزیه و تحلیل، اولین گام برای درک این است که آیا آنچه میخوریم میتواند بر ظهور این خطر تأثیر بگذارد یا خیر.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/