سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تارت پیاز + طرز تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع تارت خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه تارت پیاز   را به شما آموزش دهیم.


بیشتربخوانید


مواد لازم: 
خمیر یوفکا: ۹ ورق
پنیر پارمزان: ۱/۲ پیمانه
پیاز حلقه شده: ۲ عدد
ریحان خرد شده: یک شاخه
کره ذوب شده: ۱۰۰ گرم
پنیرموزارلا: یک پیمانه
نعناع خشک: یک قاشق چایخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز پخت و تهیه:
۱- خمیر یوفکا را از فریزر خارج کنید و بگذارید تا از حالت انجماد خارج شود.
۲- برای تهیه این تارت می‌توانید از قالب‌های کوچک تک نفره یا بزرگ استفاده کنید. کف ظرف مورد نظر را چرب کنید و یک ورق از یوفکا را در آن قرار دهید. سطح خمیر را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته کنید تا خمیر کاملا مرطوب و منعطف شود به همین ترتیب سطح ظرف را با یوفکای آغشته به کره بپوشانید.

۳- مقداری از پنیر پارمزان را روی سطح یوفکا بریزید سپس روی پنیر‌ها را با لایه‌ای دیگر از یوفکا بپوشانید. مجددا پنیر ریخته و لایه سوم از یوفکا‌های چرب شده را روی پنیر بپیچید (در نهایت داخل ظرف باید سه لایه یوفکا داشته باشید).

۴- سطح لایه سوم را با پنیر موزارلا پیاز ریحان نعناع خشک و ادویه‌ها بپوشانید.

۵- تارت را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

منبع: شبکه آشپزی 

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
تارا
۱۹:۰۳ ۲۲ فروردين ۱۴۰۰
پس حلقه های پیاز کجا رفت؟ توی توضیحات ک نگفتید کجا کاربرد داره؟ من هیچی از آشپزی بلد نیست تازه دارم یاد میگیرم