به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه فلافل لپه خوشمزه آشنا کنیم.
مواد لازم:
لپه ۱ پیمانه
پیاز متوسط خرد شده ۱ عدد
گشنیز ۱/۲ پیمانه
فلفل چیلی قرمز خرد شده ۱ عدد
نمک ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق غذاخوری
زنجبیل خرد شده ریز ۲ قاشق چایخوری
سیر خرد شده ۲ عدد
روغن سرخ کردنی
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از خورش دختر لوس گیلان و خوراک پرطرفدار بندری تا سوپ سرد بهاری + تصاویر
طرز تهیه فلافل لپه
اول از همه لپهها رو بشویید و از شب قبل خیس کنید. لپهی خیس خورده را در آبکش بریزید و کاملا خشک کنید. دقت کنید که آب لپهها به طور کامل گرفته شود، چون در غیر این صورت مایه فلافل شل شده و ممکن است موقع سرخ کردن فلافلها از هم بپاشند.
حالا همهی مواد اولیه (به جز روغن) از جمله لپههای خشک شده را داخل غذاساز بریزید تا مخلوطی نیمه صاف به دست بیاید و تقریبا یک دست شود. ولی کمی تکههای کوچک لپه حس شود.
مایه فلافل لپه را با قاشق یا قالب فلافل داخل سینی یا بشقاب به شکل گلولههای گرد پهن در بیاورید. رویشان را بپوشانید و حداقل ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا خودشان را بگیرند.
روغن سرخ کردنی را داخل ماهیتابه بریزید تا داغ شود. بعد فلافلهایی را که از قبل آماده کردید داخل روغن بیاندازید و دو روی آنها را سرخ کنید تا به رنگ طلایی دربیاید.
غذا آمادس! سس مورد علاقتون رو روش بریزید و از خوردنش لذت ببرید. میتونید اون رو با نون پیتا و سبزی و ماست هم امتحان کنید.
منبع: دلگرم
انتهای پیام/