سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قتل پسر معتاد به دست پدر

مرد میانسال که به اتهام قتل پسرش دستگیر شده انگیزه خود را از این جنایت، اعتیاد فرزندش دانست.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چند روز قبل در پی تماس فردی با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ خبر قتل مردی ۴۰ ساله با ضربات متعدد سلاح سرد در خانه‌ای واقع در فردیس کرج اعلام شد و بلافاصله کارآگاهان پلیس آگاهی در محل حادثه حاضر شدند.

کارآگاهان در بررسی‌های میدانی متوجه شدند که مقتول اعتیاد شدیدی به مواد مخدر داشته و این امر باعث ایجاد درگیری هر روزه او با خانواده‌اش بوده است. با توجه به اظهارات ضد و نقیض پدر مقتول با هماهنگی مقام قضایی وی به‌عنوان اولین مظنون قتل به پلیس آگاهی منتقل شد که با انجام تحقیقات تخصصی از وی، در نهایت لب به اعتراف گشود.


بیشتر بخوانید:

دوئل عشقی رنگ خون گرفت


سرهنگ نادر بیگی، رئیس پلیس کرج در این باره گفت: متهم که مردی ۶۶ ساله است در اعترافاتش عنوان کرد که پسرش چندین سال اعتیاد شدید به مواد مخدر داشته و برای تأمین هزینه اعتیادش همیشه با تهدید چاقو از او و سایر اعضای خانواده‌اش پول می‌گرفته، در روز حادثه نیز پسرش نزد وی رفته و درخواست پول کرد که این بار با مخالفت پدر رو به رو شد. اما پسر معتاد که حال خوبی نداشت عصبانی شده و یک چاقو برداشت و به سمت پدرش حمله کرد که پس از درگیری شدید این بار پدر با چاقوی آشپزخانه چندین ضربه به شکم و قلب وی وارد کرده و او را به قتل رساند.

سرهنگ نادربیگی در پایان خاطرنشان کرد: پس از تکمیل پرونده متهم برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد.

منبع: ایران

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار حوادث ، قتل
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
مرضیه
۱۰:۰۰ ۱۷ فروردين ۱۴۰۰
وقتی جنین را به خاطر ناهنجاری سقط می کنید این پدر هم به جای درمان پسرش و نگاه اینکه او بیمار است و باید برای معالجه اش تلاش کند اون را می کشد خودتون دارید این راه ها را به مردم آموزش می دهید- یک فرد مریض و بیمار هم حق زندگی دارد و قتلش چه در بزرگی چه در جنینی گناه نابخشودنی است - بهترین راه همیشه راحت ترین راه نیست
ناشناس
۱۷:۱۶ ۲۲ فروردين ۱۴۰۰
هرگز کسی را قضاوت نکنید شما از کجا میدانید این پدر رنج کشیده که سالها مثلا عصای پیری را در خماری دیده چه تلاشها که نکرده و چه بیچارگیها که نکشیده و جوابی نگرفته قضاوت نکنید