به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، حجت الاسلام والمسلمین محمدهادی محامی، فرزند آیت الله محامی و جانباز ۵۵ درصد دفاع مقدس پس از سالها تحمل رنج مجروحیت به همرزمان شهیدش پیوست.
آیین تشییع پیکر این روحانی رزمنده و ایثارگر گردان سیدالشهدا (ع) از لشکر ۱۷ امام علی بن ابی طالب (ع) با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و با حضور آیت الله میرباقری، عضو مجلس خبرگان رهبری و جمعی دیگر از شخصیتهای حوزوی، همرزمان و خانوادههای معظم شهدا و پیشکسوتان دفاع مقدس از مسجد امام حسن عسکری (ع) تا حرم مطهر حضرت معصومه (س) تشییع شد.
پیکر این جانباز سرافراز هشت سال دفاع مقدس پس از طواف گرد ضریح نورانی کریمه اهل بیت (س) اقامه نماز آیت الله سعیدی نماینده ولی فقیه در استان قم و تولیت آستان مقدس بانوی کرامت و مرثیه سرایی سید علی حسینی نژاد در حجره شماره ۱۷ صحن امام رضا (ع)حرم مطهر آرام گرفت.
در بیان ویژگیهای شخصیتی حجت الاسلام محامی در خاطرات همرزمان و فرماندهان گردان سیدالشهدا (ع) چنین نقل شده است: این طلبه ایثارگر مدارج ورزشی را در رشته ورزشهای رزمی تا بالاترین درجه طی کرده بود و در عین پرداختن به ورزش از برگزاری کلاسهای عقیدتی برای رزمندگان گردان نیز کوتاهی نمیکرد.
او طلبهای با اخلاص بود، زی و منش طلبگی را هیچگاه فراموش نمیکرد و آن را با فعالیتهای رزمی خود ممزوج کرده بود؛ همواره تلاش خالصانه و کار برای خدا را هم خود عمل میکرد و هم به دیگران سفارش مینمود، انس زیادی با قرآن و تفسیر داشت و جلسات هیئت گردان سیدالشهدا (ع) از سال ۱۳۷۰، مزیّن به اخلاق نیکو و کلام قرآنی و رهنمودهای تفسیری وی بود.
در جلسات هیئت گردان سیدالشهدا (ع)، مسئولیت دعوت طلاب رزمنده و مبلغ را بر عهده داشت و قرار بود مسئولیت ضبط تاریخ شفاهی رزمندگان گردان در عملیاتهای ۴ و ۵ و ۸ را بر عهده بگیرد که اجل مهلت نداد.
مرحوم حجت الاسلام محامی همیشه تلاش میکرد برای جمع رزمندگان مفید بوده و منشاء اثر باشد؛ او تا همین اواخر که به سبب رنج مجروحیت، شمع فروغش در حال خاموشی بود، از فرماندهان گردان حرف شنوی و اطاعت پذیری داشت. ویژگیهای جسمی اش در دوران دفاع مقدس، هیچگاه او را از انجام ماموریت، منع نکرد؛ گاهی به عنوان تیربارچی، زمانی تک تیرانداز و گاهی فرمانده دسته و در کنار همه ماموریتهای رزمی همواره به عنوان مبلغ خدمت میکرد.
شجاعت در رزم دیگر ویژگی حجت الاسلام محامی بود؛ هرگاه زمزمه عملیات را میشنید، در جمع همرزمان حاضر میشد؛ در مدت حضور در عملیاتهای مختلف همچون کربلای چهار و پنج و والفجر ۱۰، ذرهای ترس به خود راه نداد و شجاعانه جنگید.
منبع:بسیج
انتهای پیام/ش