سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه آش برنج خوشمزه برای سحر و افطار ماه رمضان

در گزارش زیر طرز تهیه آش برنج خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  اگر به دنبال یک آش می‌گردید که هم پخت بسیار راحتی داشته باشد و هم زود بپزد، آش برنج مخصوص شماست. در طرز تهیه آش برنج، از مواد ساده‌ای استفاده می‌شود و بسیار هم مقوی است.

مواد لازم

برنج: ۱ لیوان دسته دار فرانسوی

عدس: ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی

پیاز: ۱ عدد متوسط

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

سبزی آش: ۲۰۰ گرم

زردچوبه: به میزان لازم

نمک و فلفل: به میزان لازم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از میرزا قاسمی به ۳ روش مختلف و کباب مرغ سوخاری تا یک دسر خوشمزه و خاص + تصاویر


طرز تهیه

یک قابلمه را روی حرارت بگذارید و برنج و عدس را در آن بریزید. روی آن را آب بریزید. حدود ۳ لیوان دسته دار فرانسوی آب کافی است. در ظرف را بگذارید تا آب جوش بیاید و حرارت را کم کنید تا مواد به خوبی نرم شوند و بپزند. سپس سبزی آش را اضافه کنید. ۱ پیاز را جداگانه خلالی و سرخ کنید و به آن زردچوبه اضافه کنید. اجازه دهید پیاز سبک و طلایی شود.

گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید. وقتی طعم خامی گوشت چرخ کرده گرفته شد، آن را به مخلوط برنج و عدس اضافه کنید. اجازه دهید مواد یک بار دیگر و به مدت حداقل ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با هم بپزند. در این فاصله برای طعم بهتر به آش می‌توانید کمی آبلیمو یا آب نارنج هم اضافه کنید. وقتی همه مواد یکدست شدند، آن را در ظرف مناسب سرو کنید. می‌توانید به صورت جداگانه نیز پیاز داغ درست کنید و روی آش را تزیین کنید.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۰۶ ۱۶ فروردين ۱۴۰۰
سلام شب خوشاشپزی خانم نجاتی شبکه باران بزارید ممنون
ناشناس
۱۱:۱۱ ۱۶ فروردين ۱۴۰۰
این که همون عدس پلو روش آب ریختید،