سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کباب بختیاری خوشمزه در تابه

در گزارش زیر طرز تهیه کباب بختیاری در تابه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در ادامه قصد داریم شما را با دستور پخت کباب بختیاری خوشمزه آشنا کنیم.

مواد لازم:
روغن برای سرخ کردن ۳ ق غ
پیاز خلالی خرد کرده ۲ عدد متوسط
فیله گوساله خلالی خرد کرده ۳۰۰ گرم
سینه مرغ مکعبی خرد کرده ۳۰۰ گرم
قارچ ورقه‌ای خرد کرده ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
مخلوط ادویه (زیره، جوزهندی، پودر تخم گیشنیز) ۱ ق چ
زعفران حل کرده یک دوم ق غ
فلفل دلمه‌ای خلالی خرد کرده ۱ عدد
پیاز و جعفری خرد کرده به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:


طرز تهیه:
مرغ‌ها را مکعبی و گوشت را نواری برش بزنید. پیاز را هم خلال خرد کنید و داخل تابه تفت بدهید تا کمی سبک شود. بعد گوشت را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت بدهید حدود ۴-۵ دقیقه، سپس مرغ را اضافه کنید و آن را هم تفت بدهید.

قارچ‌ها را ورقه‌ای خرد کنید و به همراه نمک و فلفل و ادویه و زعفران اضافه کنید و بگذارید دوباره تفت بخورد تا کاملا مواد بپزد و بعد فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید. این یک مورد را کمی کمتر از مقدار رسپی هم بریزید اشکالی ندارد، چون اصولا فلفل دلمه‌ای طعم غالب دارد و خیلی‌ها دوست ندارند.


کباب آماده شده را داخل ظرف بریزید و با پیاز و جعفری و نان پیتا میل کنید. اگر هم نبود با نان معمولی. اینقدر خوشمزه است که به نوع نانش فکر هم نمی‌توانید بکنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۰۸ ۱۷ فروردين ۱۴۰۰
تورو خدا حداقل غذاهای سنتی اقوام رو خراب نکنید کجا کباب بختیاری اینجوریه ؟ حالا ایده میگیرید اسم منتخب خودتونو روش بزارید
نام داود
۱۱:۳۳ ۱۷ فروردين ۱۴۰۰
سلام این من دراوردیها را کنار بزارید اصلا تبخ گوشت ومرغ باهم بوی نامطبوعی درست میکنه چرا که طرز تبخ گوشت با مرغ از زمین تا هوا با هم فرق داره در ضمن این کباب هم همین طور که از اسمش مشخصه خاص لرهای بختیاری که فقط با منقل درست میکنند واصلا یکی از تفریحات این خطه هستش خواهشا خواهشا هر مطلب بدون سندی رو نذارید
ناشناس
۱۵:۴۳ ۱۶ فروردين ۱۴۰۰
کو گوشت ؟
ناشناس
۱۳:۴۷ ۱۶ فروردين ۱۴۰۰
والا مابختیاری ها گوشت و ایقد خرد نمیکنیم تازه باید دنده گوسفند باشه دنده هااااا... رو زغال تو حیاط
ناشناس
۰۹:۲۶ ۱۶ فروردين ۱۴۰۰
چند وقت پیش متخصصی در رادیو خوردن
هم زمان یا ترکیبی گوشت قرمز و مرغ را از نظر هضم در معده مضر دانستنه و افراد را از خوردن هم زمان این دو پروتئین اکیدا منع کردند.