سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

صف‌های طولانی مرغ به پایان می‌رسند؟

صفوف مرغ و از طرفی دیگر گرانی‌های شوک آور همچنان ادامه دارد و انتظار‌ها برای ماه مبارک رمضان سامان بخشی به این نابسامانی هاست.

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، طی یک ماه گذشته التهابات بازار مرغ به اوج خود رسیده بود به طوریکه مغازه داران  با بی توجهی به نرخ مصوب با قیمت های دلخواه اقدام به عرضه کالا می کردند و در برخی مغازه ها حتی با قیمت های بالا هم مرغ به ندرت  پیدا می شد که این امر نگرانی هایی در بین‌ خانوار ها ایجاد کرده بود چرا که با افزایش قیمت گوشت و دیگر کالاهای پروتئینی، بسیاری از اقشار دیگر توان خرید مرغ را هم نداشتند، هر چند مسئولان بارها اعلام کردند که کمبودی در عرضه نیست و التهابات قیمت در بازار مقطعی است اما خبر از دلال ها به گوش می رسد. کشفی که همواره بعد از هر گرانی با رویت انبارهای احتکار صورت می گیرد.

سرهنگ ولیپوری گودرزی رئیس پلیس امنیت اقتصادی پایتخت در گفت‌وگو با خبرنگار  باشگاه خبرنگاران جوان، درباره جزئیات دستگیری دلالان بازار مرغ، اظهار کرد: در همین مدت اخیر ۲۰ دلال بازار مرغ را دستگیر و به مراجع قضایی معرفی کردیم و تعدادی از آن‌ها در بازداشت و برخی نیز با قرار وثیقه آزاد شده اند.

وی با اشاره به اینکه طی ۱۵ روز گذشته مرغ‌های احتکار شده توسط محتکران را کشف کردیم، گفت: بیش از ۵۳ تن مرغ را در ایام تعطیلات کشف کردیم و در بازار توزیع شد.

سرهنگ ولیپوری گودرزی بیان کرد: جلسات برای هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف جهت مدیریت بازار در دستور کار است و نیرو‌های ما بازدید از کشتارگاه‌ها و رصد بازار را انجام می‌دهند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی پایتخت خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی، بازار وضعیت بهتری را دارد و نسبت به چند هفته گذشته میزان کشفیات کاهش یافته است.

از ماه ها قبل بارها مسئولان تشکل ها اذعان کردند که بنابر برنامه ریزی صورت گرفته کمبودی در عرضه مرغ نداریم و تنها انحرافات سیستم توزیع زمینه را برای ۲ نرخی بودن قیمت کالا فراهم کرده است که طی روزهای گذشته بنابر تصمیم قرارگاه ساماندهی مرغ مبنی بر اصلاح قیمت مصوب و افزایش سن مرغ گام های مثبتی در راستای ثبات بازار مرغ برداشته شد و پیش بینی ها حاکی از آن است که طی روزهای آتی بازار مرغ به آرامش خود برسد و دیگر خبری از قیمت های نجومی ۴۰ و ۵۰ هزار تومانی در مغازه ها نباشد که خانوارها نسبت به تامین محصول پروتئینی مورد نیاز سبد مصرفی نگران باشند.

بررسی ها از سطح بازار نشان می دهد که صف های طولانی دریافت مرغ و همچنین قیمت نسبتا بالا در برخی مغازه ها همچنان پابرجاست که طبق اذعان مسئولان وزارت جهاد به عنوان متولی تولید با روند روبه رشد عرضه طی ۲ روز آینده بازار مرغ به آرامش می رسد، چنانچه مردم در فروشگاهی مشاهده کردند که مرغ حتی ۱۰۰ تومان از قیمت ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان بالاتر عرضه می شود، به عوامل نظارتی اطلاع دهند تا با متخلف برخورد شود.

حال به سراغ مسئولان ذی ربط می رویم تا از آخرین‌جزئیات دلایل التهابات بازار مرغ طی یک‌ماه اخیر و تاثیر اصلاح قیمت مصوب بر تولید و عرضه در بازار با خبر شویم:

تشدید نظارت ها به داستان گرانی مرغ پایان می دهد

عظیم حجت عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی در گفت و گو با  خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی باشگاه خبرنگاران  جوان، با بیان اینکه بازار مرغ طی روزهای آتی به آرامش می رسد، اظهار کرد: با اعلام قیمت جدید و افزایش سن مرغ به ۵۰ روز پیش بینی می شود که طی چند روز آینده به بازار به ثبات برسد.

وی افزود: طی پروسه زمانی ۴۸ تا ۷۲ ساعت بازار مرغ به ثبات خواهد رسید، کما اینکه طبق گزارش از شهرستان ها صف ها در حال کم شدن است و امیدواریم این روند در تهران هم نمود پیدا کند و آثار اصلاح قیمت ها به زودی برای مردم در بازار مشخص شود.

حجت ادامه داد: با وجود آنکه تصمیم اصلاح قیمت در تعطیلات عید گرفته شد، چند روزی زمان نیاز است تا کشتارگاه و تولیدکننده ها با یکدیگر هماهنگ شوند تا اثر خود را بر بازار بگذارد.

عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه افزایش عرضه و اصلاح قیمت تا حدودی اثر خود را بر بازار گذاشته است، گفت: با توجه به ابلاغیه وزارت جهاد مبنی بر افزایش سن مرغ به ۵۰ روز و اصلاح قیمت ها مرغداران تمایل بیشتری به تولید نشان دادند که امیدواریم برای ۴ تا ۵ روز افزایش سن کشتار، نهاده در بین مرغداران توزیع کند تا افزایش حجم تولید اثر خود را بر بازار بگذارد.

این مقام مسئول درباره علل بالابودن قیمت مرغ در برخی مغازه ها گفت: برخی مغازه داران از قبل کالا را خریداری کردند و در مغازه دارند، همچنین برخی دیگر از مغازه داران قبل از اعلام رسمی قیمت، با کشتارگاه ها قرارداد بستند، یه همین‌خاطر چندروزی زمان نیاز است تا قیمت مصوب اجرا شود.

وی با تاکید بر تشدید نظارت ها در بازار بیان کرد: با توجه به ممنوعیت حمل مرغ زنده از استانی به استان دیگر، مرغ کشتار شده تحت نظارت باید از مبدا به مراکز عمده فروشی رود، هر چند این پروسه هم ۴۸ تا ۷۲ ساعت زمان نیاز دارد تا قیمت های مصوب اجرا شود چرا که برخی مراکز از قبل پیش پرداخت خود را واریز کردند.

 انحراف سیستم توزیع علت اصلی گرانی اخیر مرغ

حبیب اسداله نژاد نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی باشگاه خبرنگاران جوان، با  با بیان اینکه افزایش ۴ هزار و ۵۰۰ تومانی قیمت مصوب مرغ منطقی است، اظهار کرد: اصلاح قیمت مرغ زنده به ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان و مرغ گرم برای مصرف کننده به ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان، نرخ معقول و منطقی است.

وی با اشاره به اینکه تولیدکنندگان و فروشندگان مکلف به اجرای نرخ مصوب هستند، افزود: از تمامی همکاران درخواست کردیم که مرغ را با نرخ مصوب تامین و عرضه کنند.

اسداله نژاد از افزایش حجم ورودی مرغ استان تهران خبر داد و گفت: با افزایش عرضه از دیگر استان ها، التهابات بازار مرغ و صف های طولانی دریافت مرغ به پایان می رسد.

این مقام مسئول نبود نظارت را علت اصلی گرانی های اخیر بازارمرغ اعلام کرد و گفت: دستگاه های دولتی وظیفه نظارت بر سیستم توزیع را عهده دار هستند که متاسفانه به درستی به وظیفه خود عمل نمی کنند و همین امر زمینه را برای نابه سامانی بازار فراهم کرده است.

وی با اشاره به اینکه انحراف در سیستم توزیع بر گرانی و ۲ نرخی بودن مرغ در بازار دامن زده بود، افزود: گرچه مرغداران مرغ تولیدی خود را با نرخ مصوب یا حداکثر یک هزار تومان بالاتر عرضه می کردند، اما متاسفانه بعد از کشتار نظارتی در سطح بازار نبود که همین‌ امر منجر به التهابات بازار شده بود.

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه مرغ نداریم، بیان کرد: با توجه به جوجه ریزی مناسب و توزیع روزانه ۷ هزار تن گوشت مرغ کمبودی در بازار نداریم و تنها مشکلات بعد از کشتار منجر به ایجاد صف های طولانی شد که با اصلاح قیمت مصوب بازار طی روزهای آتی به آرامش‌می رسد.

وعده تعادل بازار مرغ تا ماه رمضان!

محمد علی کمالی سروستانی مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی باشگاه خبرنگاران جوان، اصلاح نرخ مصوب مرغ و افزایش جوجه ریزی را از جمله اقدامات مهم در راستای ایجاد ثبات بازار مرغ اعلام کرد و گفت: تا اواسط اسفند فقط برای ۴۰ روز پرورش، نهاده تخصیص داده می شد که این عدد به ۴۵ روز و در نهایت به ۵۰ روز افزایش یافت و هم اکنون ذرت و کنجاله سویا به طور ۱۰۰ درصدی برای ۵۰ روز تامین می شود که این امر منجر به افزایش ۲۵ درصدی تولید گوشت مرغ می شود.

وی افزود: استان های تامین کننده مرغ تهران موظف به تامین مرغ بیشتری شدند که با توزیع نهاده از طریق سامانه بازارگاه مشکلی در عرضه مرغ نداریم. بنابر تمهیدات  صورت گرفته  این نوید را نوید می دهم که ماه رمضان بازار متعادلی پیش رو خواهیم داشت.

کمالی سروستانی با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه مرغ وجود ندارد، بیان کرد: مردم به میزان نیاز مرغ خریداری کنند و نیازی به دپو و احتکار خانگی نیست.

مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه اصلاح قیمت مصوب در پایداری تولید نقش مثبتی دارد، گفت: قیمتی که اخیرا برای مرغ تعیین شده، مرغداران زیان نمی کنند که با این وجود رغبت بیشتری برای جوجه ریزی دارند.

وی در پایان افزایش کالاهای رقیب همچون گوشت قرمز و حبوبات را یکی از دلایل ازدیاد تقاضا برای خرید مرغ در بازار اعلام کرد و گفت: با اصلاح قیمت مرغ و افزایش تولید جای هیچ گونه نگرانی در خصوص عرضه وجود ندارد.

حال با توجه به اظهار نظر مسئولان وزارت جهاد کشاورزی و تشکل ها مبنی بر جوجه ریزی مناسب و عدم کمبود در بحث عرضه انتظار می رود که بازار به آرامش قبل برسد چرا که متولیان امر تنها مشکلات سیستم توزیع و ازدیاد تقاضا برای خرید را از دلایل اصلی التهاب بازار مرغ در یک‌ماه اخیر مطرح کردند که با اصلاح قیمت مصوب در سایه افزایش نظارت ها انتظار می رود که صف های طولانی دریافت مرغ برچیده شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: بازار مرغ ، قیمت مرغ
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۰
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۴۱ ۲۳ فروردين ۱۴۰۰
صف بعدی چیه
ناشناس
۱۰:۵۴ ۲۳ فروردين ۱۴۰۰
باید عین شهرکهای صنعتی شهرکهای دامداری و مرغداری زده بشه تا بشه اونا رو کنترل کرد
ناشناس
۱۴:۲۰ ۱۶ فروردين ۱۴۰۰
خواهشا دیگه کمتر اسم مرغ و ... بیارید. حالم به هم خورد؛ از اول سال نو تا حالا همش اخبار و زندگی ما شده مرغ !!!! حالا گیریم که مرغ کمبود داریم، آیا بقیه چیزهایی که فراوان هست رو میتونیم بخریم؟ الان مثلاً قیمت میوه و سبزیجات و حبوبات و ... خیلی ارزونه؟؟!! حالا هی گیر دادن به مرغ! اصلاً بیاییم فرض کنیم که تمام این دشت و صحرا پر از مرغه(!) ولی اینقدر گرونه که نمی تونیم بخریم !
رضا
۱۳:۳۰ ۱۶ فروردين ۱۴۰۰
سلام
لطفا از صفهای طولانی سیمان بگید
حالا دیگه نوبت سیمان شده

ما خیلی خوبیم!
ناشناس
۱۲:۱۵ ۱۶ فروردين ۱۴۰۰
فقط خواستن گرونش کنن
ناشناس
۱۲:۱۵ ۱۶ فروردين ۱۴۰۰
فقط خواستن گرونش کنن
ناشناس
۱۱:۴۲ ۱۶ فروردين ۱۴۰۰
خیر درست نمیشود وقتی مدیریت غلط باشه هیچ وقت درست نمیشه
ما ایرانی ها رکورد تو انواع صف ایستادن ها رو زدیم
از یک طرف وزارت بهداشت هشدار میده تجمع نکنید از یه طرف جهاد کشاورزی ، اداره بازرگانی یه روز صف روغن ، یه روز صف مرغ ، یه روز صف پراید . ........ درست
میکنند
ناشناس
۰۸:۰۷ ۱۶ فروردين ۱۴۰۰
ما رکرد زدیم از این نظر که بین 200 کشور دنیا تنها کشوری هستیم که معضل مرغ داریم این مهمه از این زاویه بنگرید
ناشناس
۲۲:۵۶ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
۱- مگر کل مرغداری ایران نهاد دامی ۴۲۰۰ نمی گیرند
اگر بله فروش مرغ بالاتر از قیمت مصوب حکم قاچاق را دارد یعنی برخورد با یک مرغ فروش پیچیده است.
مریم
۲۱:۴۶ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
مرغ از مرغ داری کیلو ۱۴ هزتر نومان میخرن در ساری مازندران ما سر مغازه کیلویی ۴۰ هزار تومان میخریم خوش به حال تهرانیها همه چیز ارزان مبخرن اما ساری گرانترین شهر محسوب میشود شهر بی نظارت
ناشناس
۲۱:۰۸ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
ببین به چه روزی افتادیم
بختیاری
۲۱:۰۷ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
چرا میلیونها جوجه های یک روزه را به بیابانها ریختند؟؟؟!!!!!
ناشناس
۱۴:۴۰ ۱۶ فروردين ۱۴۰۰
آن مال خیلی وقت پیش بود شما هم مثل طوطی حرف رسانه های بیگانه را تکرار نکن
رحمن
۲۰:۵۳ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
هجدهمین اقتصاد برتر دنیا
ناشناس
۲۰:۵۱ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
اگر بازرس وجود دارد چطور مرغ ها سر از رستوران ها در میآورند .دوما"هنر کردید مرغ کیلویی ده هزار تومان رو رسانیده اید به 25هزار تومان باید در صف ایستاد تا دو تا مرغ گرفت .
ناشناس
۲۰:۴۱ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
جالب اینه که دلیل گرانی ها رو اعلام میکنند اما جلوشو نمیگیرند
ناشناس
۲۰:۳۴ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
نه بابا
ناشناس
۲۰:۳۱ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
مرغ رو هم مثل خودرو کنید
ناشناس
۱۱:۱۹ ۱۶ فروردين ۱۴۰۰
مثل خودرو قرعه کشی کنن .... :))
ناشناس
۲۰:۲۷ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
اینا بازی ،می خواستند مرغ را گران کنند ،گفتند دولتی ۲۱ که مردم به کیلویی ۲۵ هم راضی شوند ،
بختیاری
۲۰:۲۰ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
وزارت صمت واقعا باور کنیم سمت مردمیند.شعار وزارت صمت ،صمت سمت شماست.
خخخخخخخخخخخخخخ بازار چیز دیگه ای میگه مگه از بازار خبر ندارین!!!!!!!!؟؟؟؟؟
ناشناس
۲۰:۱۱ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
اول گران کردن مرغ یا به عبارتی اصلاح قیمت از طرف دولت بعد اعلام کشف ۵۳ تن مرغ احتکارشده!!!!
یعنی خود وزارت صمت و دولت احتکار کرده بعد گران میکند یعنی ببخشید اصلاح میکند بعد هم خبراز کشف احتکار و دستگیری دلالان و محتکران خیالی و توهمی .......
کدام دستگیری؟؟؟؟ چرا در رسانه ملی چهره آنان دیده نمیشود؟؟
ناشناس
۲۰:۰۲ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
اگروجدان داشتیدمردم راواکسنسیون میکردیدووعده واکسن ایرانی به مردم نمی دادیداینگونه مردم بی پناه کشته شوند
ناهیدی
۱۹:۵۶ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
از ماست که برماست
ناشناس
۱۹:۵۶ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
ما که خسته شدیم از بس دروغ شنیدیم ..شماها خسته نشدین اینقدر دروغ میگین؟؟؟؟
ناشناس
۱۹:۵۳ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
به نظر من صف های طولانی مرغ به زودی به پایان میرسد چون دولت به بهانه کرونا بزودی شهرها و تردد شهرها را میبندد و با افتخار میگوید به تدبیر تونستم قیمت مرغ را ثابت کنم...
دروغ تا کی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
۱۹:۳۳ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
چطور روحانی میگفت صف نیست
ناشناس
۱۹:۲۲ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
واقعا خجالت اوره مرغ 10 هزار تومنی رو آوردن چهل هزار تومن بعد سی هزار تومن الان میگن قیمتش 25 هزار تومنه نباید بالاتر بره، شرم کنید
ناشناس
۱۹:۲۱ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
من که مرغ نمی خورم و خیالم هم راحته
ناشناس
۰۸:۴۲ ۱۶ فروردين ۱۴۰۰
آره من هم دقیقاً از مرغ و ماهی بدم میاد! خیلی چندش آور هستند!!!! ترجیح میدم سیب زمینی بخورم !!!
اکبر
۱۹:۰۶ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
تو صف های مرغ و روغن و ... کرونا نیست ! فقط توی بازار و پاساژ ها کرونا هست؟ بابا دس خوش .
ناشناس
۱۸:۲۸ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
توی محله ی ما که در شهرستان هستیم، با کد ملی مرغ میدن ولی از یک خانواده چندین نفرشون صف می ایستند و حق بقیه رو میگیرن و از طرف دیگه دیدم کسانی که رستوران داشتن و این مرغ های سهمیه های رو به قیمتی بالاتر از این افرادی که خیلی مرغ توی صف گرفتن، ازشون میخریدن، چرا با کد ملی سرپرست خانوار آخه این اقلام توزیع نمیشه ؟
خیلی خانواده ها در این اوضاع کرونایی توی صف نمی ایستند و بعضی خانواده های بی انصاف از این مدیریت غلط توزیع مرغ استفاده میکنند و بعضا بالای ده یا بیست مرغ با تعداد افراد بالا میگیرند و هر نفرشون از اعضای خانواده در مرغ فروشی های مختلف شهر در صف می ایستند. خوب چرا آخه کوپن رو جمع کردین که خیلی از خانواده ها علی الخصوص اون پیرمرد و پیرزنی که نمیتونه تو صف بایسته باید حقشو این افراد فرصت طلب و بی انصاف بگیرند
آقای رئیس جمهور باید بعدا سر این حق و ناحقی ها و اصراف بیت المال و این نوع توزیع ،اون دنیا جواب پس بدی!
اگه کالاهای کم یاب رو به کد ملی سرپرست خانوار بدن ، این جوری بی نظمی و حق خوری نمیشه و به این اندازه صف تشکیل نمیشه
لطفا به گوش مسئولان ذیربط برسانید
ناشناس
۲۰:۰۸ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
اینها همش مربوط به انتخاب اشتباه در سال ۹۲و۹۶به یک تفکر خاص مدیریتی در کشور هست.که متاسفانه همونا هنوز از این تفکر دفاع میکنند.
ناهید
۱۸:۲۱ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
مرغ نخورید یه مدت مگه مجبورید ؟ همش رو کنن تو حلق وزیر صنعت
تنها
۲۰:۵۲ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
اینجور تو میگی همه چی گرون شده بابد بمیره ادم این که نمیشه راه تو نخری میفرستن کشورهای دوست
ناشناس
۲۰:۵۸ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
تو صف انتخاباتم نیست کرونا
میلاد
۱۸:۲۰ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
کرونا نیست
یه کم به فکر مردم باشین مسئولین محترم.
ناشناس
۲۰:۵۳ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
آنوقت چطور ناراضی تراشی کنند و مسئولیت آنرا به گردن آمریکا بیاندازند
ناشناس
۱۸:۰۹ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
علی برکت ا...تنهاچیزی که به فکرم میرشه اینه که بحال خودوخانواده م ومردم میسوزه....
امید
۱۷:۵۵ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
اگر تا 6 ماه دیگر صف مرغ تمام شد. مسئولین محترم صف دیگری بین مردم رواج میدهند.
علیار
۱۷:۳۹ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
چرا اداره امور کشور را بدست نخبگان واقعی علمی کشور نسپاریم که شاهد چنین افتضاحی نباشیم
ناشناس
۱۷:۳۶ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
بازار را نمیشه با رئیس بازی و دستور اداره کرد. باید ساز و کار سالم و شفاف عرضه و تقاضا ایجاد کرد و به علاوه پول بدون پشتوانه چاپ نکرد که قدرت خرید را نابود بشه
Mohsen
۱۷:۳۴ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
علی برکت ا...
ناشناس
۱۷:۱۸ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
اولا وعده مسئولان روی باد هواهست دوم اینکه دل پیچه مرغداری ها همین افزایش قیمت بود که به لطف خدا محقق شد ومرغ هم فراوان وارد بازار میشود سوم اینکه مردم تامدتی دریخچال ذخیره دارند توصف نمیایند ویا تعدادی عم پول همین افزایش قیمت را ندارند بخدا ندارند درسیستان خانمی برای فرزندانش پوست مرغ خورشت درست میکرد
Mohsen
۱۷:۱۵ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
بودجه بخش فوتبال را خرج ساماندهی بازار کنید.
ناشناس
۱۷:۰۸ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
اینا دردشون فقط گران کردن مرغ بود، دیگه از این به بعد میریزن تو بازار به وفور... مردم دیگه عادت کردن
ناشناس
۱۶:۵۳ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
همش این صف ها گرفتن واسه هر کدوم از مواد خوراکی فرقی نداره از گوشت مرغ تا روغن ...از روی مدیریت ضعیف و یه سری آدم بی مسئولیت هست ...حالا چرا مردم با این شرایط کرونایی و مشکلات اقتصادی زیادی اینطوری صف بکشند ...این واقعا جای تاسف داره
ناشناس
۱۶:۵۰ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
یه سئوالی؟!!!
این روزا مسئولین و خانواده هاشون مرغ و گوشت و روغن میخورن؟!

تو خونه ی اونا کی میره صف واسته؟!
ناشناس
۲۰:۱۵ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
۴۲ سال است که هیچ کدامشان برای خرید حتی نان هم از خانه (کاخ) بیرون نرفته اند
ناشناس
۱۶:۳۷ ۱۵ فروردين ۱۴۰۰
همش وعده ای دروغ بخدا مردم خسته شدن اگر وعده تو خالی ندهید مردم که میگویند لال هستید. همین امروز ۲۹ هزارتومان بود استان فارس