سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جلوگیری از طغیان آفت سنک کلزا در اسرع وقت توسط کشاورزان

کشاورزان کلزا کار استان کرمانشاه برای جلوگیری از طغیان آفت سنک کلزا در اسرع وقت نسبت به سم پاشی مزارع خود اقدام کنند.

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، شریفی مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : اگر با آفت ضرورت سم پاشی مزارع کلزا علیه آفت سِِنکسِنک کلزا مبارزه نشود تا ۴۰ درصد خسارت به بار می‌آورد.

او با بیان اینکه سنک کلزا دو سال است که در مزارع کرمانشاه خسارت ایجاد می‌کند، گفت : مبارزه با آفت سنک از دیروز در مناطق گرمسیری استان آغاز شده و تاکنون ۱۰ هکتار از مزارع این مناطق علیه این آفت سمپاشی شده است.

او با اشاره به اینکه آفت سنک در استان کرمانشاه سال ۹۸ به صورت طغیانی بروز پیدا کرد، افزود: این موضوع باعث شد عملکرد مزارع کلزا در سال ۹۸ از ۱۰ هزار هکتار به ۳ هزار هکتار کاهش پیدا کند.

مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه امسال پیش بینی می‌شود ۳ هزار و ۲۰۰ هکتار از مزارع کلزا در استان علیه آفت سنک سمپاشی شود، ادامه داد: به کشاورزان توصیه می‌شود مبارزه با آفت سنک کلزار را جدی بگیرند تا شاهد طغیان این آفت نباشیم.

شریفی به آغاز مبارزه با آفت سن گندم اشاره کرد و گفت: استان کرمانشاه جز سِن خیز‌ترین استان‌های کشور است و هرساله مزارع گندم علیه این بیماری سمپاشی می‌شوند که پارسال ۲۸۰ هزار هکتار از مزارع گندم علیه بیماری سن سمپاشی شد و امسال نیز به همین میزان سمپاشی خواهد شد.

او با اشاره به اینکه هیچ کمبود سمی در استان نداریم، گفت: پیش بینی ما این است که امسال ۱۵۰ تن سم برای مبارزه با سن گندم در مزارع استان کرمانشاه مصرف شود.

مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ادامه داد: با توجه به همزمانی مبارزه با علف هرز و آف سن گندم کشاورزان می‌توانند با یکبار سمپاشی هر دو بیماری را کنترل کنند.

شریفی افزود: آفت سن می‌تواند به مزارع جو نیز خسارت وارد کند به همین منظور مزارع جو هم باید همپای مزارع گندم سمپاشی شود .

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.