به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، عباسعلی ارجمندی فرماندار زابل در آیین سومین جشنواره گلاب گیری در روستای نهور شهر بنجار واقع در شمال سیستان وبلوچستان از افرادی که در این اوضاع آبی منطقه اقدام به ایجاد مزارع گل محمدی با هدف تغییر الگوی کشت در منطقه می کنند قدردانی کرد.
او اظهارداشت: همانگونه که انسانها تغییر می کنند و ما آدم های دهه ۵۰ و ۶۰ نیستیم باید نگاه و منش دهه ۶۰ به کشاورزی نیز تغییر کند.
فرماندار شهرستان ویژه زابل ادامه داد: تنها راه نجات منطقه سیستان از وضعیت فعلی مشارکت حداکثری مردم در آبادانی منطقه است.
او گفت: برای معرفی هر چه بهتر باغ گل محمدی و فرآیند گلاب گیری از اهالی رسانه و فضای مجازی دعوت شود تا از این ظرفیت ناب دیدن کنند، این در حالیست که به زودی نشست شورای اداری شهرستان زابل در باغ گل محمدی با حضور تمام مدیران شهرستان برگزار می شود.
ارجمندی با بیان اینکه ایجاد نا امیدی در مردم منطقه ظلم مضاعفی است که در حال وقوع است تصریح کرد: آنقدر از کارهای کوچک غافل شده ایم که امروز به یک معضل تبدیل شده و مردم را گرفتار کرده است.
وی اظهارداشت: متاسفانه روستاها امروز مصرف گرا شده اند در حالی که روستا باید به حوزه تولید بازگردد چرا که مشاغل خرد برای بسیاری از افراد اشتغال ایجاد می کند.
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی زابل در حاشیه این آیین به خبرنگار ایرنا گفت: سومین جشنواره گلاب گیری شهرستان زابل با هدف معرفی ظرفیت های کشاورزی منطقه برای جذب گردشگری داخلی و خارجی برگزار شده است.
رضا کیخواه آریا افزود: نخستین برداشت گل محمدی و گلاب گیری کشور با توجه به شرایط اقلیمی و محیطی منطقه سیستان در روستای نهور شهرستان زابل انجام شده است.
او اظهارداشت: برداشت گل محمدی با بیش از یک هکتار وسعت از نیمه فروردین آغاز شد و تا نیمه اردیبهشت ادامه دارد و براساس پیش بینی ها بیش از ۱۷۰۰ لیتر گلاب گیری می شود.
سومین جشنواره گلاب گیری شهرستان زابل با حضور معاون استاندار سیستان وبلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه زابل، بخشدار بنجار، شماری از مسئولان و اهالی روستای نهور بنجار در باغ گل محمدی برگزار شد.
انتهای پیام/ع