به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با دستور پخت کباب عراقی آشنا کنیم.
مواد اصلی
کباب آماده (به اندازه لازم) ۴۵۰ گرم
سس گوجه فرنگی (تهیه شده با گوجه فرنگی تازه) ۲ فنجان
روغن ۱/۴ قاشق سوپ خوری
نان (نان پهن یا نان پیتا) به مقدار لازم
سبزیجات (پیاز، فلفل، سبزی، خرد شده) ۴-۳ فنجان
جعفری (یا سبزی دیگر، خرد شده) ۱ فنجان
ادویه به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه
۱ تابه را چرب کنید. روی آن را با نان بپوشانید. کبابها را روی نان قرار دهید. سبزیجات خردشده را روی کباب بپاشید. روی آن را باز هم نان بگذارید. نان را سوراخ کنید.
۲ فر را با حرارت متوسط گرم کنید. ماهیتابه را ۱۵ دقیقه قبل از زمان سرو غذا داخل فر قرار دهید.
۳ فنجان سس را با ملاقه روی کل ماهیتابه بریزید. سرو کنید.
سایر نکات کباب عراقی (کباب ملوکی)
میتوانید این غذا را با یک کاسه سیزیجات خام (فلفل دلمه ای، پیاز، سبزی و ... خرد شده) سرو کنید تا شبیه به سالسای مکزیکی شود.
منبع:پاپیون
انتهای پیام/
کو گووووووشت !
حداقل نحوه خوردن انواع نان خالی با اب رو بدید که بیشتر بکار بیاد