به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، منصور شیشه فروش مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه حدود ۶۰ هزار عشایر در قالب ۱۲ هزار خانوار در طول یک سال در استان اصفهان حضور مییابند، گفت: ۵۴ هزار نفر از این عشایر در نیمه دوم اردیبهشت ماه از ایل قشقایی و بختیاری از مناطق قشلاقی بوشهر، فارس، کهگیلویه و بویراحمد و خوزستان وارد استان اصفهان میشوند.
او با بیان اینکه این عشایر در شهرستانهای چادگان، فریدونشهر، سمیرم، دهاقان و شهرضا مستقر میشوند، ابراز داشت: همزمان نیز حدود ۶ هزار نفر از ایل عرب جرقویه برای قشلاق به سمیرم و چهار محال و بختیاری میروند و مجدد از مهر ماه این امر به صورت عکس اجرایی میشود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه دو هزار کیلومتر از ایل راههای استان اصفهان در دست عشایر است، افزود: ۶۰ درصد کوچ این افراد با وسایل نقلیه انجام میشود.
او با بیان اینکه عشایر در استان اصفهان ۳۰ هزار هکتار زمین در اختیار دارند، ادامه داد: یک میلیون رأس دام نیز توسط عشایر در استان اصفهان مدیریت میشود.
شیشه فروش با بیان اینکه نقش عشایر در تولید گوشت و لبنیات، تولیدات زراعی مهم است، ابراز داشت: این افراد ۴۲ هزار تن تولیدات زراعی و ۹۵ هزار تن تولیدات دامی دارند.
راهاندازی ایستگاههای سلامت در گلوگاههای ورود عشایر
او با بیان اینکه عشایر در استان اصفهان در ۳۰۰ نقطه مستقر میشوند، ابراز داشت: با توجه به شرایط بیماری کرونا برنامهریزی برای تغییر تقویم کوچ انجام شده است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه کاهش بارشها و افزایش دما احتمال کوچ زودتر از موعد را افزایش داده است، ابراز داشت: از این رو پیگیری لازم در دستور کار قرار گرفته و در گلوگاهها ایستگاههای ایست و بازرسی متشکل از امور عشایر، بهداشت، نیروی انتظامی و هلال احمر راهاندازی شده و ورود عشایر را کنترل کنند.
منبع:مهر
انتهای پیام/م