محمد جواد جمالزاده در گفتوگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، تصریح کرد: پارسال بیش از ۶۱ هزار قطعه بچه ماهی گرمابی از انواع آمور و کپور در استخرهای مذکور رها سازی و عملیات پرورش انجام گرفته است.
این کارشناس با بیان اینکه رها سازی بچه ماهیان در فصل بهار و صید آنها حدودا در بهار آینده آن صورت میپذیزد، افزود: پیش بینی میشود بیش از ۴۵ تن گوشت سفید از این حجم رها سازی ماهی تولید شود.
به گفته او؛ کشاورزان میتوانند از ویژگی جلبک خواری ماهیان گرمابی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی به جهت جلوگیری از رشد جلبکها استفاده کنند و علاوه بر بهبود کیفیت تولیدات زراعی و باغی خود در تولید گوشت سفید نیز سهیم شوند.
رئیس اداره بهبود تولیدات دامی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فسا افزود: پارسال واحدهای تکثیر و پرورش ماهیان زینتی شهرستان فسا نیز بیش از یک میلیون و ۷۴۰ هزار قطعه انواع ماهیان زینتی تولید کرده اند.
جمالزاده به انواع گوپی، آنجل، تترا، دیسکاس، اسکار، پلاتی، دم شمشیری، لجن خوار، لوچ و گورامی به عنوان گونههای ماهیان زینتی تولید شده در مراکز تکثیر شهرستان فسا اشاره و ابراز کرد: این گونهها علاوه بر توزیع درون استانی به استانهای همجوار نیز صادر شد.
انتهای پیام/