سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

خطر سی تی اسکن متعدد برای شناسایی کرونا

عضو هیئت علمی دانشگاه گفت:سی تی اسکن به دلیل اشعه بسیار خطرناک، عواقب جبران ناپذیری را برای افراد به دنبال دارد لذا باید در موارد حاد انجام شود.

علیرضا فاطمی متخصص بیماری عفونی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره انجام مکرر سی تی اسکن برای جلوگیری از کرونا بیان کرد: در اولین روز‌های شیوع همه گیری ویروس کرونا و به دلیل نبود اطلاعات کافی درباره تست‌های سریع کرونا بیش از نیمی از مراکز درمانی با انجام سی تی اسکن سعی در تشخیص بیماری کووید ۱۹ داشتند.

او افزود: سی تی اسکن به دلیل اشعه بسیار خطر ابتلا به بیماری‌هایی از جمله سرطان را در افراد بالا می‌برد.

فاطمی با اشاره به اینکه پس از چندین ماه بررسی و به منظور بیماریابی سریعتر تست پی سی آر انجام و با این روش از تعداد بیماران کاسته شد، گفت: به تمام افراد جامعه توصیه می‌شود در صورت مشاهده هرگونه علائم این ویروس در بدن سریعا به یک مرکز بهداشت مراجعه کرده و با انجام تست پی سی آر از مثبت یا منفی بودن بیماری با خبر شوند.

این متخصص بیماری عفونی اضافه کرد: تست پی سی آر در حال حاضر در تمام مراکز درمانی به صورت شبانه روز انجام می‌شود و به تازگی با تست پی سی آر رپید این موضوع برای بسیاری از افراد جامعه تسهیل شده است و تنها در شرایطی می‌توان گفت سی تی اسکن از افراد گرفته می‌شود که افراد مبتلا به یک بیماری خاص بوده  یا شرایط بیماری آنها حاد است.

او اظهار کرد: همچنین چنین روشی در هیچ کدام از کشور‌های دنیا توصیه نمی‌شود و برای تشخیص قطعی این بیماری تنها تست پی سی آر جوابگو است.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.