سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه کمبود ویتامین «امگا ۳» را جبران کنیم؟

اسید‌های چرب امگا ۳ ماده‌ای بسیار ضروری برای سلامتی است که از راه‌های مختلف می‌توان آن را تامین کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وبسایت جنوبیه، «آلپینا کمیساروا»، متخصص تغذیه و غدد درون ریز روس از نحوه جبران کمبود اسید «امگا ۳» با کمترین هزینه می‌گوید.

کمیساروا توضیح می‌دهد که این ویتامین را می‌توان از طریق برخی مواد غذایی که ارزان‌تر از بقیه هستند، جبران کرد.

وی تأکید کرد که اسید‌های چرب به مقدار زیادی در آجیل، دانه‌های کتان و روغن‌های گیاهی یافت می‌شوند.

این کارشناس تغذیه می‌گوید: اسید‌های چرب امگا ۳ فقط در ماهی‌های قرمز گران قیمت وجود ندارد، بلکه در انواع مختلفی مانند ماهی خال مخالی و شاه ماهی نیز یافت می‌شود. وی همچنین خواستار توجه به ماهی ساردین و آنچو نیز در رژیم غذایی شد.

پیش از این پزشکان گفته بودند علائمی مانند تحریک و خشکی پوست، افسردگی، خشکی چشم، درد مفاصل و مشکلات مو می‌تواند نشانه کمبود اسید‌های چرب اشباع نشده امگا ۳ در بدن باشد.


بیشتر بخوانید:

خواص اسید‌های چرب/ ۱۰ دلیل که باید امگا ۳ بیشتری دریافت کنید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۲۰ ۱۰ فروردين ۱۴۰۰
ای بابا بازم ماهییییی!!!! یعنی واقعا هیچ خوراکی دیگه ای که از ماهی خوشمزه تر باشه و بشه خورد وجود نداره... از خوردن ماهی متنفرم.... ای کاش خوراکیهای جایگزین رو هم معرفی می کردید
ناشناس
۰۰:۱۶ ۱۲ فروردين ۱۴۰۰
شما میگو بخور