سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برای جلوگیری از بروز حساسیت در فصل بهار چه باید کرد؟

کارشناس تغذیه توصیه‌هایی برای جلوگیری از حساسیت در فصل بهار ارائه داد.


علی عزیزی متخصص علم تغذیه در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد،گفت: برای جلوگیری از حساسیت‌های فصلی باید از مصرف غذا‌های کنسروی و فرآوری شده و همچنین غذا‌های مانده خودداری کرد.

او افزود: هر چه مواد خوراکی، طبیعی‌تر بوده و تازگی بیشتری داشته باشد، ارزش غذایی بیشتری داشته و مانع از بروز حساسیت در بدن می‌شود.

عزیزی با اشاره به فراوانی میوه‌ها و سبزی‌ها در فصل بهار ادامه داد: بهتر است در فصل بهار و همچنین سایر فصول میوه و سبزی برداشت شده در همان فصل مصرف شود.

این کارشناس تغذیه اظهار کرد: همچنین مصرف میوه‌های متناسب با هر اقلیم، مفیدتر و برای جسم سازگارتر بوده و بر اساس علم تغذیه، میوه‌های وارداتی مانند موز، آناناس، انبه و غیره توصیه نمی‌شود.

او در پایان افزود: به طور کلی برای تغذیه بهتر لازم است اصل تعادل و تنوع غذایی رعایت شود، تعادل به معنای مصرف به اندازه شش گروه غذایی و پرهیز از پرخوری بوده و تنوع نیز به معنای مصرف غذا از همه گروه‌های غذایی به صورت متنوع و متناسب با فصل است.

انتهای پیام/ی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.