به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی میزان حمایت تشویقی از پایاننامههای دورههای کارشناسی ارشد و دکتری را افزایش داد.
این اقدام در راستای اهداف و سیاستها تعیین شده برای ارتقای دانش علوم و فناوریهای شناختی در سال جدید افزایش یافت. بر اساس سیاستهای تعیین شده این ستاد، در سال گذشته یکصد و بیست پایان نامه دوره کارشناسی ارشد و رساله دکتری تحت حمایتهای تشویقی ستاد قرار گرفتند.
ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی معاونت علمی و فناوری با هدف ترویج و ارتقای دانش علوم شناختی، گسترش فعالیتهای پژوهشی و جذب جوانان علاقمند به تحصیل و فعالیت در حوزه علوم شناختی، تاکنون از حدود یک هزار پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری در حوزه علوم شناختی حمایت کرده است.
دانشجویان علاقهمند به فعالیت در حوزههای علوم شناختی از بیش از ۵۰ مرکز علمی و دانشگاهی موفق شدند با حمایت ستاد توسعه علوم شناختی حدود یک هزار پایان نامههای تحصیلات تکمیلی در رشتههای زبان شناسی شناختی، روانشناسی شناختی، توانبخشی شناختی، آموزش و پرورش شناختی، نگاشت مغز، مدل سازی، هوش مصنوعی، رباتیک شناختی، فناوری شناختی، علوم اعصاب شناختی و نیز شناخت اجتماعی را ارائه و از آن دفاع کنند.
حمایتهای تشویقی ستاد از پایان نامههای علوم و فناوریهای شناختی در سه سطح پایاننامههای کارآفرین یا پایان نامههایی که گروه محققان آن علاوه بر دستیابی به دستاوردهای دانشگاهی تحقیق، یک شرکت دانش بنیان برای تجاری سازی نتایج پایان نامه تاسیس کرده باشند و پایاننامههای کاربردی و یا تحقیقات پایه که در آن ثبت دادههای ارزشمند صورت گیرد و نیز پایاننامههایی با برخورداری از دستاورد جدید علمی، انجام میشود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/