سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی مطرح کرد؛

تحقق شعار سال، سرلوحه برنامه‌های بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش

امیر سرتیپ موذنی گفت: طبق نامگذاری سال ۱۴۰۰ از سوی مقام معظم رهبری، تمام توانایی‌های خود را جهت رفع نیازمندی‌های بهداشت و درمان نیروی زمینی، به کار خواهیم گرفت.

 امیر سرتیپ دوم پزشک بهزاد موذنی، رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، ضمن تبریک سال نو و اعیاد شعبانیه اظهار کرد: امیدواریم امسال طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، سالی سرشار از رونق تولید داشته باشیم و همه مسئولان با تلاشی که انجام می‌دهند خواسته فرماندهی کل قوا را عملیاتی و اجرایی کنند.

او افزود: طبق نامگذاری سال ۱۴۰۰ توسط مقام معظم رهبری، تحت عنوان «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی ها»، ما هم در اداره بهداشت، امداد و درمان نیروی زمینی ارتش، این شعار را سرلوحه مسیرمان قرار می‌دهیم و از وجود نخبگانی که چه به صورت کادر رسمی و چه کارکنان وظیفه‌ای که دوران خدمتشان را در اداره بهداشت، امداد و درمان نیروی زمینی می‌گذرانند، بهره مند می‌شویم و تمام امکانات را در اختیارشان قرار می‌دهیم تا افکار و توانایی‌های خودشان را در جهت رفع نیازمندی‌های بهداشت و درمان نیروی زمینی، به کار ببرند.

 امیر سرتیپ موذنی ادامه داد: همچنین در این مسیر از این نخبگان، پشتیبانی‌های مادی و فرهنگی نیز صورت خواهد گرفت و موانع  و بروکراسی‌های اداری که در مسیر تبدیل فکر به تولید وجود دارد را با هم افزایی و جلساتی که با مسئولان و سلسله مراتب برگزار می‌کنیم، به کوتاه‌ترین مرحله می رسانیم تا در پایان سال، پیام و دستور مقام معظم رهبری را به صورت صد در صد اجرایی کنیم.

او گفت: سالی را که پشت سر گذاشتیم، سال مبارزه با کرونا بود و بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی، به طور فعال، در صحنه مبارزه بود و قطعا بسیاری از محصولات و تولیدات ما در جهت زندگی سالم با کرونا خواهد بود.

 امیر سرتیپ موذنی ادامه داد : یکی از مهمترین مولفه‌های ما در بهداشت و درمان، کوتاه کردن زنجیره تخلیه مصدومان و مجروحان است و سعی می‌کنیم تا با تمام قدرت، این شعار سال را عملیاتی کنیم.

اصلی ترین مانع، بروکراسی های اداری است

رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی بیان کرد: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری، مبنی بر اینکه یکی از موانعی که سر راه نهاد‌های مختلف وجود دارد، بروکراسی اداری است، یک مبتکر یا مخترع، در مسیر ثبت یک اختراع یا یک تولید به دلیل این بروکراسی ها، خسته می شود و ما در نظر داریم با برگزاری جلساتی با سلسله مراتب ، موانع را که عمدتا همین نامه نگاری‌ها و پیگیری‌های استعلام و بروکراسی‌های اداری است، به کوتاه‌ترین زمان ممکن تبدیل کنیم و همچنین افرادی را به عنوان پژوهشگر در معاونت آموزش و پژوهش اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش مکلف میکنیم که پیگیر رفع این موانع باشند.

 امیر سرتیپ موذنی در مورد برنامه‌های اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش در سال ۱۴۰۰ گفت: تجربه ۱۳ ماهه در بحث مبارزه و کنترل بیماری کرونا را در سال جدید نیز به کار خواهیم گرفت. همانطور که با پیش بینی‌ها و پیشگیری‌ها و رعایت دستورالعمل‌ها توانستیم کار‌های آموزشی را به خوبی و بدون کوچکترین خدشه و آسیبی، پشت سر بگذاریم، طبق برنامه ریزی های انجام شده،  این روند را در سال جدید نیز اجرایی خواهیم کرد. 

رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی زمین افزود: در حال حاضر برای هر جهش جدید کرونا کاملا آماده ایم و با برنامه ریزی‌های متفاوت در راستای پیش بینی و پیشگیری از کرونا چه در اماکن عمومی مانند پادگان‌ها و چه در منازل و بیمارستان ها، همه چیز را تحت کنترل داریم.

او ادامه داد: در حال حاضر هم‌رزمان ما در مرز‌های پهناور کشور، چه در مرز‌های غرب و جنوب غرب و چه شرق و شمال شرق، با آمادگی کامل و رعایت پروتکل‌ها در صحت و سلامت به سر می‌برند و از کیان مملکت دفاع می‌کنند. ما در بهداشت و درمان ارتش، متخصصان متعهدی را موظف کرده ایم که تمام وقایع را به موقع پیش بینی کنند و با پیشگیری در راستای صحت و سلامت افراد، تلاش کنند.

همکاری ما در مسیر تولید واکسن ادامه دار است

 امیر سرتیپ موذنی گفت: در زمینه تولید مواد و دستگاه‌های ضدعفونی کننده به ویژه ضدعفونی کردن اماکن که پارسال رونمایی شد نیز برنامه‌هایی را در دستور کار داریم. همچنین برنامه‌های دیگری برای تولید ضدعفونی کننده محیط و روش‌های تشخیصی و روش‌های پیشگیری در دستور کار ما هستند که هروقت به نتیجه رسید به اطلاع هموطنان می‌رسانیم.

او بیان کرد: تولید واکسن یک کار تیمی است، ما از همان ابتدا همکاری تیمی را با دانشگاه علوم پزشکی ارتش که در این زمینه تجربه و تخصص کافی داشتند را آغاز کرده ایم و آن‌ها با ارتباطاتی که با ارگان‌های تولید واکسن مثل بنیاد برکت، انستیتو پاستور و انستیتو رازی، داشتند همکاری نزدیکی صورت دادند و قطعا همکاران ما در این زمینه که یک تولید ملی است، نقش خواهند داشت و اثرگذار خواهند بود.

رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی تاکید کرد: اینکه چه کسانی در این زمینه فعالیت کنند مهم نیست. مهم این است که تمام جوانان ما با هر لباس و شغلی در این زمینه دست به دست هم داده اند و در تلاشند تا بهترین مسیر را در تولید واکسن سپری کنند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.