به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، مجتبی ورمقانی مدیرکل دامپزشکی کردستان گفت: در شرایطی که نیاز شهروندان به تهیه فرآوردههای خام دامی سالم و بهداشتی در ایام نوروز حساستر از اوقات دیگر است، بازدیدهای مستمر و سر زده از مراکز توزیع فرآوردههای خام غذایی افزایش یافت.
اوافزود: در هفته اول طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز سال ۱۴۰۰ با مراجعه به سه هزار و ۸۷۷ مرکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی و رستورانها و مراکز تهیه غذای آماده بازرسی شد.
مدیرکل دامپزشکی کردستان اضافه کرد: ۳۷ صورتجلسه در زمینه ضبط فرآوردههای غذایی تنظیم و مقدار یکهزار و ۱۶۰ کیلوگرم انواع فرآورده غیر قابل مصرف کشف و یکی از مراکز عرضه به دلیل تخلف بهداشتی به دستور مقام قضایی پلمب شد.
ورمقانی تاکید کرد: در ادامه طرح تشدید نظارت بهداشتی، همکاران دامپزشکی در ستاد و شبکههای دامپزشکی با جدیت و انجام بازرسیهای مداوم، تامین فرآوردههای خام دامی بهداشتی و سالم را برای مردم استان تضمین میکنند.
مدیرکل دامپزشکی کردستان گفت: در این مدت هر روز ۶۰ نفر در قالب ۳۰ تیم بازرسی، وظیفه نظارت بر مراکز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی در سطح استان را بر عهده دارند و همین تعداد نیرو نیز بصورت آماده باش هستند تا در صورت نیاز در خدمت بهداشت عمومی و سلامت مردم باشند.
طرح تشدید نظارت بر مراکز عرضه، تولید و نگهداری فرآوردههای خام دامی از ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ و تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ ادامه خواهد یافت.
هم اکنون حدود ۵۶ هزار واحد صنفی دارای پروانه کسب در استان کردستان وجود دارد که از این تعداد ۲۹ هزار واحد در مرکز استان مستقر بوده و حدود سه درصد از این واحدهای صنفی فروشگاههای بزرگ و زنجیرهای محسوب میشوند.
انتهای پیام/ع