به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، عاطفه میرسیدی پزشک عمومی درباره ضدعفونی کردن اقلام خریداری شده در ایام شیوع ویروس کرونا، اظهار کرد: میدانیم که مردم طی یک سال گذشته تمام مواد خوراکی و غذایی خریداری شده را شستشو داده و یا ضدعفونی میکنند.
او گفت: در حقیقت نیازی به ضدعفونی کردن همه بستهها و خریدها نیست و در صورتی که مواد خریداری شده طی ۲۴ ساعت در یک مکان بماند ویروس از بین خواهد رفت. البته میوهها و سبزیجات باید به خوبی شسته شوند.
میرسیدی بیان کرد: در مواردی با شستشوی برخی مواد غذایی و خوراکیها امکان نفوذ ویروس به درون آنها افزایش مییابد. برای مثال بر روی پوست تخم مرغ منافذی ریزی وجود دارد که با شسته شدن بیشتر باز میشوند و قبل از این که آلودگی روی آنها رفع شود میکروبها و ویروسها به داخل آن نفوذ میکنند.
این پزشک عمومی یادآوری کرد: تا جایی که امکان دارد تخم مرغ را به صورت بسته بندی شده خریداری کنید و آن را بدون شستشو داخل یخچال نگهداری کنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/