سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گردش و زنجیره انتقال ویروس درون خانوادگی است

فرماندار گناوه گفت: گردش و زنجیره انتقال ویروس اکنون درون خانوادگی است و باید در شهر، روستا و خانواده‌ها با جدیت ضوابط بهداشتی را رعایت کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازبوشهر، غلامرضا مهرجو، فرماندار گناوه در نشست ستاد مقابله با کرونا روستا‌های بخش مرکزی شهرستان گناوه بیان کرد: بر اساس آخرین رنگبندی شهر‌های کشور از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا، شهرستان گناوه به رنگ نارنجی اعلام شده است که با توجه به عادی انگاری‌های اخیر این تغییر رنگ قابل پیش‌بینی بود.

او افزود: ظرفیت مراکز درمانی شهرستان محدود است بنابر این تا رسیدن به مرحله ایمنی و واکسیناسیون عمومی همچنان تنها راه مقابله با شیوع این ویروس رعایت دستورالعمل‌ها و موازین بهداشتی است.

فرماندار گناوه گفت: در تصمیمات ستاد مقابله با کرونا شهرستان همواره تلاش و تاکید ما بر این بوده است که به سمتی که مجبور به تعطیلی کسب و کارو معیشت مردم شویم پیش نرود و زندگی عادی مردم به واسطه رعایت نکردن عده‌ کمی که رعایت موازین بهداشتی را رعایت نمی‌کنند مختل نشود.

مهرجو گفت: براساس بررسی‌های به عمل آمده تا نیمه اول بهمن میزان رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در شهرستان گناوه ۴۲ درصد بود که در هفته گذشته به ۳۶ درصد کاهش یافته است که این امر نشان می‌دهد عادی انگاری صورت گرفته است.

او عنوان کرد: گردش و زنجیره انتقال ویروس درحال حاضر در درون خانوادگی است و باید در شهر، روستا و خانواده‌ها با جدیت ضوابط بهداشتی را رعایت کنند.

فرماندار گناوه با اشاره به اینکه در وضعیت نارنجی شهرستان گروه‌های شغلی ۳ و ۴ تعطیل و نظارت‌ها بر گروه‌های ۱ و ۲ تشدید شده است بیان کرد: در سطح شهرستان علاوه بر شهر گناوه چند روستای بزرگ نیز در معرض خطرجدی شیوع این ویروس قرار دارند و کمترین رعایت موازین بهداشتی را دارند.

مهرجو گفت: توجه به سلامت مردم در اولویت حاکمیت قرار دارد و مصوبات ستاد مقابله با کرونا به منزله قانون است و هیچ کس نباید از آن تخطی کند.

او تاکید کرد: ستاد ملی مقابله با کرونا در کشور و ستاد استانی مصوبات و دستوراتی برای اجرا از سوی شورا‌ها و دهیاران به آن‌ها تکلیف کرده‌اند و دهیاران به عنوان یکی از پایه‌های مدیریتی در سطح روستا موظف و مکلف هستند با همه حوزه‌ها به ویژه بهداشت و درمان در زمینه مقابله با کرونا همکاری داشته باشند.

فرماندار گناوه با اشاره به اینکه شهرداری‌های گناوه و بندرریگ در همکاری با ستاد مقابله با کرونا و اجرای برنامه‌ها به خوبی عمل کرده‌اند بیان کرد: یکی از مسئولیت‌های ملی دهیاران در مقابله با کرونا است و باید با تشکیل یک تیم کاری با همکاری بهورزان، نخبگان محلی، مردم روستا‌ها در این رابطه با جدیت عمل کنند.


بیشتر بخوانید


مهرجو ادامه داد: دهیاران به عنوان خط مقدم مدیریت روستا‌ها مکلف هستند در زمینه مقابله با کرونا ضمن همکاری همه جانبه با شبکه بهداشت و درمان شیوه‌ها و روش‌های ابتکاری و تبلیغاتی در پیشگیری از شیوع کرونا برنامه ریزی و اجرا کنند.

او عنوان کرد: در حال حاضر اولویت در مقابله با کرونا، رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی است و رعایت این ضوابط، برپا نکردن چادر در سواحل در روستا‌های ساحلی، پیشگیری از دوره همی‌ها، تشییع جنازه‌ها، مراسم‌های ختم باید مد نظر دهیاران باشد.

فرماندار گناوه ادامه داد: ملاک و معیار ارزیابی دهیاران نمونه برای ارسال به وزارت کشور، اقدامات آن‌ها در حوزه مقابله با کرونا است و عملکرد‌های دیگر در مرحله بعد قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.