به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، آدام موسری، رئیس اینستاگرام تأیید میکند که نسخهای از این برنامه محبوب برای به اشتراک گذاری عکس برای کودکان زیر ۱۳ سال در دست کار است. موسری گفت که این شرکت متعلق به فیسبوک میداند که بسیاری از بچهها میخواهند از اینستاگرام استفاده کنند، اما هنوز یک طرح دقیق وجود ندارد.
موسری گفت: "بخشی از راه حل ایجاد نسخهای از اینستاگرام برای جوانان یا کودکانی است تا والدین بتوانند روی استفاده فرزندانشان از این پلتفرم نظارت داشته باشند. این یکی از مواردی است که ما در حال کشف آن هستیم. "
بیشتر بخوانید
خط مشی کنونی اینستاگرام این است که کودکان زیر ۱۳ سال را از این سیستم عامل منع میکند. جو آزبورن، سخنگوی فیسبوک گفت: "به طور فزایندهای بچهها از والدین خود میپرسند که آیا میتوانند به برنامههایی مانند اینستاگرام بپیوندند که به آنها کمک میکند تا با دوستانشان همراه نباشند. در حال حاضر گزینههای زیادی برای والدین وجود ندارد، بنابراین ما در حال ساخت محصولات اضافی هستیم، مانند کارهایی که با Messenger Kids انجام دادیم که مناسب برای بچهها و تحت مدیریت والدین است. "
او ادامه داد:" ما در حال کشف یک تجربه کنترل شده توسط والدین در اینستاگرام هستیم تا به بچهها کمک کنیم با دوستانشان همراه نباشند، سرگرمیها و علایق جدید و موارد دیگر را نیز کشف کنند. "
اینستاگرام اوایل این هفته یک پستی وبلاگی منتشر کرد که در آن توصیف کار این شرکت برای ایجاد امنیت در اینستاگرام برای کاربران جوان است، اما اشارهای به ایجاد نسخه جدید برای کودکان زیر ۱۳ سال نکرد. هدف قرار دادن محصولات آنلاین برای کودکان زیر ۱۳ سال نه تنها با نگرانی در مورد حریم خصوصی بلکه مسائل حقوقی نیز همراه است.
در سپتامبر ۲۰۱۹، کمیسیون تجارت فدرال به دلیل ردیابی سابقه مشاهده کودکان برای ارائه تبلیغات به آنها، یوتیوب را ۱۷۰ میلیون دلار جریمه کرد که این یک نقض قانون محافظت از حریم خصوصی آنلاین کودکان (COPPA) است. TikTok به دلیل نقض COPPA در فوریه سال ۲۰۱۹، ۵.۷ میلیون دلار جریمه شد.
فیسبوک نسخه رایگان آگهی از پلتفرم گفتگوی پیام رسان خود را برای کودکان در سال ۲۰۱۷ راه اندازی کرد، که برای کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال در نظر گرفته شده است. طرفداران بهداشت کودکان از آن انتقاد کردند و آن را برای کودکان مضر دانستند و از مارک زاکربرگ خواستند که آن را متوقف کند. سپس در سال ۲۰۱۹، یک اشکال در Messenger Kids به کودکان اجازه میداد تا به گروههای غریبه بپیوندند و هزاران کودک را در چت با کاربران غیر مجازدیده شدند. فیسبوک بی سر و صدا آن چتهای غیرمجاز را بست، که به گفته خودش فقط تعداد کمی از کاربران را تحت تأثیر قرار داده بود.
انتهای پیام/