سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه شیرینی مغزدار شکلاتی؛ یک شیرینی ساده و خوشمزه برای عید

در گزارش زیر طرز تهیه شیرینی مغزدار شکلاتی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم  دستور تهیه شیرینی مغزدار شکلاتی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لایه داخلی:
عصاره وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر شکر ۱/۲ فنجان
کره بادام زمینی ۱.۵ فنجان
شکلات تخته‌ای ۲۲۵ گرم
شکلات سفید (اختیاری) به مقدار لازم


مواد اصلی

شیر۲ قاشق غذا خوری 
عصاره وانیل۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر۱/۴ قاشق چای خوری
آرد۲۵۰ گرم
کره۲۳۰ گرم
شکر۱۱۵ گرم
نمک۱/۴ قاشق چای خوری


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه
ابتدا کره و شکر را مخلوط کرده و با همزن به خوبی آن‌ها را مخلوط میکنیم تا کاملا یکنواخت و خامه مانند شوند.
آرد، نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و ۳بار آن را الک میکنیم و آن را به آرامی به شکر و کره اضافه کرده و به مخلوط کردن ادامه میدهیم تا آرد تمام شود، سپس شیر و عصاره وانیل را نیز به مواد افزوده و به خوبی مخلوط میکنیم تا مواد حسابی یکنواخت شود.

خمیر حاضر شده را نصف کرده و هر قسمت را داخل نایلون یا سلفون قرار داده و آن را به مدت ۴۵دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم تا استراحت کند. در این زمان فر را نیز با حرارت ۱۸۰درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا بعد از حاضر شدن خمیر گرم شود.

بعد از گذشت زمان خمیر را از یخچال خارج کرده و روی سطح آردپاشی شده آن را به ضخامت ۵سانتی متر پهن کرده و قالب میزنیم.

داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و خمیر‌ها را روی آن میچینیم و ۱۲دقیقه سینی را داخل فر قرار میدهیم.

وقتی کلوچه پخت آن را از فر خارج کرده و مادامی که گرم است به وسیله جسم گوی شکل مثل اسکوپ یا توپ کوچک داخل آن گودی ایجاد میکنیم. (مراقب باشید کلوچه را پاره نکنید)

طرز تهیه مغز کوکی:

پودر شکر را الک کرده و آن را با کره بادام زمینی مخلوط میکنیم

و با همزن به خوبی یکنواخت میکنیم.

وقتی مواد یکنواخت شد آن را ۳۰ثانیه داخل مایکروویو قرار داده یا ۵دقیقه به روش بنماری گرم میکنیم تا کره آب شود. سپس عصاره وانیل را به آن می‌افزاییم.

حال مقداری از مواد را داخل گودی هریک از کلوچه‌ها قرار میدهیم.

حالا کلوچه‌ها را داخل یخچال قرار میدهیم تا خمیر میانی کاملا سفت شود.

در این فاصله شکلات تخته‌ای سیاه را کاملا آب میکنیم.

وقتی کلوچه کاملا سفت شد آن را از یخچال خارج کرده و داخل شکلات مایع قرار میدهیم و خارج میکنیم.

کلوچه را روی توری قرار میدهیم و آن را به یخچال منتقل میکنیم تا شکلات ببندد.

در این مرحله کلوچه شما آماده است.

میتوانید مقداری شکلات سفید را نیز آب کرده و نیم از هر کلوچه را داخل آن فرو ببرید و مراحل بالا را تکرار کنید یا به همین صورت یک رنگ آن را سرو کنید.

سایر نکات
۱) در صورت تمایل به جای عصاره وانیل از دو برابر آن وانیل شکری استفاده کنید.
۲) طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی در بخش سس وجود دارد

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.