سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه بستنی عربی؛ خوشمزه و خاص

در گزارش زیر طرز تهیه بستنی عربی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگه حوصله زحمتای بستنی سنتی ایرانی رو ندارین این بستنی رو امتحان کنین.. مثل بستنی سنتی ما نیست، ولی خوشمزگی خودشو داره..
مواد لازم
شیر ۳ لیوان
شکر ۱ لیوان
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری
ثعلب ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
پودر پسته ۱/۳ پیمانه


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه
برا درست کردن این بستنی اول ثعلب وشکر رو با هم مخلوط کنید حتما اینکارو انجام بدید

شیر +شکر مخلوط شده با ثعلب +خامه رو بریزین تو قابلمه وبذارین رو حرارت ومرتب با همزن هم بزنین ..

وقتی شروع به جوشیدن کرد وانیل رو اضافه کنین ومرتب هم بزنین.. وقتی غلظت فرنی بخودش گرفت زیر اجاقو خاموش کنین. بذارین خنک بشه.. همزنو از توش برندارین هرازگاهی بیاین وهمش بزنین..

یکم که خنک شد پودر پسته رو بهش اضافه کنین

بعد از خنک شدن کامل، قالب سلیکونیتونو بذارین تو سینی ومواد بستنی رو بریزین توش. با سینی به فریزر منتقل کنین.. بعد از ۶تا ۸ ساعت بستنی شما آمادست.. درسته که مثل بستنی خودمون کش نمیاد، چون در طول اماده شدن تو فریزر هم زده نمیشه.. ولی یه تنوع برا بستنی دوستان هست..


سایر نکات
حتما ثعلب رو با شکر مخلوط کنین وگرنه تو شیر گلوله گلوله میشه...
اگه یادتون رفت ودیدین گلوله شد باید از الک‌ردش کنین.
مقدار شکر این دستور اندازس .. اگه شیرینتر دوس دارین یکی دو قاشق اضافه کنین..
۱۰۰گرم خامه نصف یه پاکت خامه صبحانه هست..
قاشق وانیلتونم سر پر بگیرین..
بعنوان یه دسر یخی خوشمزه وشکیل هم میتونین استفاده کنین..

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

برچسب ها: آموزش دسر ، طرز تهیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۵۳ ۲۶ اسفند ۱۳۹۹
اگربعداز یخ زدن .میکس کنید...تبدیل به بستنی میشه