سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سیب و سوران سیستان و بلوچستان به مرز خودکفایی در تولید گوشت مرغ رسید

مدیر جهاد کشاورزی سیب و سوران گفت: با راه‌اندازی ۱۵ واحد مرغداری جدید در کنار ۱۱ واحد مرغداری موجود، این شهرستان به مرز خودکفایی در تولید مرغ رسید.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، محمدحنیف سپاهی مدیر جهاد کشاورزی سیب و سوران  گفت: توسعه صنعت پرورش طیور گوشتی سیب و سوران در سال ٩٩ از رشد بسیار مطلوبی برخوردار بوده بطوریکه در سالجاری ٢ واحد جدید مرغداری با ظرفیت ٣۵ هزار قطعه به بهره برداری رسید.

او بیان کرد: هم‌اینک ۱۱ واحد مرغداری با ظرفیت ۲۳۵هزار قطعه در شهرستان سیب و سوران مشغول فعالیت است.

مدیرجهادکشاورزی سیب و سوران ادامه داد: همچنین امسال با سرمایه‌گذاری ۶۵٠ میلیارد ریالی هفت واحد دیگر مرغداری با ظرفیت ٣٠٠ هزار قطعه با پیشرفت فیزیکی بین ۱۰تا۸۰درصد در حال ساخت است.

او افزود: امسال مجوز اولیه و تاسیس ١٨ واحد مرغداری با ظرفیت ۵۶٠ هزار قطعه نیز صادر شده است.

سپاهی اظهار امیدواری کرد که با اجرای این پروژه‌ها شهرستان سیب و سوران به خودکفایی در تولید گوشت مرغ رسیده و به یکی از قطب‌های تولید مرغ در استان تبدیل شود.

او بیان کرد: به منظور تکمیل زنجیره تولید گوشت مرغ در سیب و سوران، کشتارگاه صنعتی طیور با سرمایه‌گذاری ١٠٠ میلیارد ریال درحال ساخت است.

انتهای پیام/گ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.