سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون بنیاد مستضعفان:

کاشت یک میلیون درخت، رزمایشی برای جوانان انقلابی بود/ برنامه کاشت ۱۰۰ میلیون اصله درخت در ۵ سال آینده

منصوری کاشت یک میلیون درخت را رزمایشی برای جوانان انقلابی اعلام کرد و گفت: طی پنج سال آینده، کاشت ۱۰۰ میلیون اصله درخت هدف‌گذاری شده است.

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن منصوری معاون بنیاد مستضعفان و مدیرعامل بنیاد علوی در گردهمایی فعالین نخستین رهپویش ملی درخت یاری که عصر امروز برگزار شد، اظهار کرد: در مجموعه علوی در جریان این پویش نقش حداقلی داشتیم و زحمت اصلی با گروه های جهادی بود.

وی از کاشت یک میلیون اصله درخت خبر داد و گفت: کاشت یک میلیون درخت حرکتی رزمایشی از سوی جوانان انقلابی بود و طی برنامه هدفگذاری شده در نظر داریم که تا پنج سال آینده رکورد ۱۰۰ میلیون اصله درخت را بزنیم.

منصوری با اشاره به اینکه مبنای کاری درخت یاری تاکید بر مشارکت بود، بیان کرد: مقام معظم رهبری آخرین مدل حکمرانی را تصریح کردند که گروه‌های میانی باید بار را بر دوش بکشند.

وی تاکید کرد: باید به موضوع کاشت درختان بومی و نگه داری درختان توجه جدی شود.

این مقام مسئول برگ برنده کارهای جهادی را حضور در کارهای مستمر برشمرد و گفت: کارهایی از جنس درختکاری خیر کثیر و مستمر است.

تقلیل دغدغه های محیط زیستی به برخی فانتزی ها/ارزش گونه بلوط به ۲۰۰ هزار دلار می رسد

در ادامه سمیه رفیعی رئیس کمیسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ارزش حرکت انقلابی درخت یاری، گفت: دغدغه های محیط زیستی به برخی فانتزی ها تقلیل یافته و این مساله باید اصلاح شود.

وی درختکاری، درخت داری و درخت یاری را یک باقیات صالحات دانست و این اقدام بنیاد علوی را تحسین کرد و اظهار امیدواری کرد که این کار خط مشی همه دستگاه‌ها باشد.

رفیعی با بیان اینکه ایران ۹ اقلیم از ۱۱ اقلیم دنیا را داراست، گفت: گونه ها متناسب با اقلیم و منابع آبی هر منطقه باید کاشته شود.

این مقام مسئول گونه بلوط در جنگل های زاگرس را ارشمند دانست و گفت: ارزش ریالی این گونه ۲۰۰ هزار دلار است که اگر این جنگل‌ها از بین برود، کویر مرکزی تسری می یابد.

رئیس کمیسیون محیط زیست مجلس ادامه داد: برخی گونه‌های گیاهی همچون گون ارزش بالاتری نسبت به درخت میوه را دارند، بنابراین کاشت این پوشش گیاهی باید با هم در نظر گرفته شود.

وی با اشاره به اینکه ذرت به عنوان یکی از انواع خوراک دام در کشور کشت نمی شود، گفت: این درحالی است که گونه‌هایی وجود دارد که سازگار با اقلیم است و می‌تواند در مناطقی که توسعه دامداری است، برای کمک به تغذیه دام کاشته شود.

معیشت مردم با محیط زیست گره خورد

در پایان رضا غلامزاده معاون حمایت از حرکت‌های مردمی و جهادی بنیاد علوی با اشاره به اینکه گره زدن موضوع معیشت به موضوع محیط زیست، ایجاد یک کشف ارتباط بود، گفت: بنیاد علوی برای کمک به گروه های جهادی و برای حل مشکلات زیر ساختی این حوزه همراه بود.

وی افزود: گروه های جهادی هیچگاه این تجربه را نداشتند که به صورت متمرکز بر روی یک مساله کنشی را انجام دهند، و برای نخستین بار مساله محیط زیست و معیشت مردم را هدف قرار دادیم و این شروع یک راه است.

غلامزاده ادامه داد: کاشت یک میلیون درخت امیدواریم در این پویش تحقق یابد و خبر آن به مقام معظم رهبری برسد و باعث خشنودی ایشان شود.

این مقام مسئول در پایان تصریح کرد: ۴۰۰ مشارکت کننده در طرح درخت یاری حضور داشتند که در تشکیل گروه های جهادی موثر هستند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.