سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خوراك بلغور گندم و كنگر + دستور تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع خوراک خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه خوراك بلغور گندم و كنگر  را به شما آموزش دهیم.


بیشتربخوانید


مواد لازم : 

بلغور گندم ...... ۱ پیمانه

روغن هسته‌ی انگور..... ۴ قاشق سوپخوری

لوبیا سبز تازه و خردکرده.... ۲۰ عدد

کنگر خردکرده......  ۱۰ ساقه

تره‌فرنگی خردکرده......  ۱ بوته

قارچ ورقه‌ای خردکرده......  ۱۵۰ گرم

سیب‌زمینی (استامبولی) خردکرده....  ۴ عدد

نمک...... به میزان لازم

پودر تخم‌گشنیز ...... ۱ قاشق چایخوری

رب گوجه‌فرنگی .... ۱ قاشق سوپخوری

آب مرغ...... ۱ پیمانه

مواد لازم برای تهیه‌ی سس سبزی

کدوسبز پخته...... ۱ عدد

هویج پخته..... ۱ عدد

پیازچه..... ۲ ساقه

زنجفیل تازه و رنده‌کرده.... ۱ قاشق چایخوری

بادام‌زمینی بی‌نمک بوداده.... ۱ قاشق سوپخوری

گشنیز تازه و خردکرده...  ۱ قاشق سوپخوری

سرکه‌ی برنج..... ۱ قاشق سوپخوری

عصاره برگ و ریشه کنگر برای جلوگیری از رسوب چربی در جدار رگ‌ها مفید بوده و در درمان یرقان، سوءهاضمه، احساس ناراحتی در معده، نفخ، بی‌اشتهایی، تهوع، اسهال خفیف یا یبوست، نارسایی کبد، دفع مزمن آلبومین و کم‌خونی بعد از جراحی موثر بوده و از کبد در برابر سموم شیمیایی محافظت می‌کند. کنگر معمولی گیاهی است خودرو با برگ‌های خاردار و ساقه‌های ضخیم شبیه به کرفس که از آن در پخت سوپ، خورش و حتی به صورت خام در سالاد استفاده می‌کنند. البته با توجه به اینکه برگ‌های آن تیغ‌های ریز و تیزی دارند، هنگام پاک کردن مراقب دستان خود باشید؛ پس بهتر است از دستکش استفاده کنید. کنگر طبیعتی گرم و خشک دارد و به همین علت آن را با ماست نیز می‌خورند و در ضمن برای آن دسته از افرادی که گرم‌مزاج هستند، خوردن آن توصیه می‌شود. علاوه بر این، کنگر منبع غنی پتاسیم است.

روش‌تهیه

ابتدا بلغور را در حدود ۲ ساعت بخیسانید. حالا آن را با مقدار کمی آب و نمک بپزید. بعد از پخت، روغن را بیفزائید. لوبیا سبز، کنگر و تره‌فرنگی را نیز بخارپز کنید. اکنون قارچ، سیب‌زمینی و سبزی‌های یادشده را با بلغور ترکیب کنید. نمک، تخم گشنیز، رب گوجه‌فرنگی و آب مرغ را به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم بپزید. اینک خوراک را برای پذیرائی در ظروف مناسبی بکشید و همراه با سس میل کنید.

روش تهیه‌ی سس

همه‌ی مواد را درون کاسه‌ی مخلوط‌کن بریزید و پوره کنید. آن‌گاه سس را در حدود یک ساعت در یخچال نگه‌دارید تا خنک شود.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.