سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۵ اشتباه در آشپزی که شما را به دام سرطان می‌اندازد

سرطان همواره به دلیل عوامل ارثی و ژنتیکی به سراغ شما نمی‌آید گاه به دلیل عادت‌های نامناسب روزانه شماو تغذیه غلط سرطان به سراغ شما می‌آید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،برخی از افراد به نوع تغذیه خود بسیار اهمیت داده و به مراقبت‌های لازم را انجام می‌دهند، اما تنها به دلیل عادت‌های رایج اشتباه به کام سرطان می‌روند.

نمک

با اضافه کردن نمک به روغن داغ نقطه دود روغن کاهش پیدا میکند و این امر سبب آزاد شدن مواد سمی و سرطانزا می‌شود.

حرارت دادن عسل در آب جوش
باعث تولید ماده سمی به اسم هیدروکسی متیل فورفورال می‌شود. این ماده سمی برای زنبور‌ها کُشنده و برای انسان سرطان‌زاست.

کباب کردن گوشت
کباب کردن گوشت روی آتش سرطان‌زاست. روغنی که از گوشت روی خاکستر می‌ریزد، باعث ایجاد هیدروکربن‌های آروماتیک می‌شود.
برای کباب کردن گوشت از دستگاه‌های الکتریکی مولد گاز استفاده کنیم نه زغال

استفاده از رب گوجه‌فرنگی کپک‌زده
اشتباهی که مرتکب می‌شویم:قسمت کپک‌زده را با قاشق جدا می‌کنیم و بقیه رب را مصرف می‌کنیم، غافل از اینکه سم قارچ در کل رب گوجه پخش شده است.
این سم بیشتر تحت عنوان آفلاتوکسین‌ها شناخته می‌شود و استفاده از آن در طولانی مدت باعث سیروز کبدی می‌شود.

استفاده از ظروف پلاستیکی در ماکروویو
ظروف یکبار مصرف پلاستیکی در صورت تماس با مایعات و مواد غذایی در دمای بالای ۴۰ درجه سانتیگراد در ماکروویو، باعث آزاد شدن ماده شیمیایی و سرطان‌زایی به نام استایرن می‌شود.

منبع: همشهری

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.