سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کباب تابه‌ای مرغ با نان خشک؛ بسیار لذیذ و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه کباب تابه‌ای مرغ را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم  دستور تهیه کباب تابه‌ای مرغ را به شما آموزش می دهیم.   این مدل کباب تابه‌ای خیلی خوشمزه ست حتما امتحان کنید.

مواد لازم
سینه مرغ ۱ تکه
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
نان لواش خشک خردشده ۳ قاشق غذا خوری
کره یا روغن محلی آب شده ۲ قاشق غذا خوری
سماق ۱ قاشق مربا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
سیر ۱ عدد
روغن به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از فوت و فن‌های ته چین گوشت و بادمجان و پیراشکی عربی مخصوص تا شیرینی قندی قزوینی با فر و بدون فر + تصاویر


طرز تهیه
اول سینه‌ی مرغ رو تمیزمیشوریم وچرخ میکنیم

سیب زمینی خام را رنده میکنیم وقشنگ آبش رومیگیریم وبه مرغ چرخ شده اضافه میکنیم

پیاز رو هم رنده میکنیم وآبشومیگیریم وبه گوشت اضافه ش میکنیم

حبه سیررو هم رنده میکنیم وبه موادبالااضافش میکنیم

نمک وفلفل وزردچوبه روهم به مایه‌ی کباب مون اضافه میکنیم. سماق روبه مایه مون اضافه میکنیم

کره‌ی آب شده یا روغن محلی روهم اضافه میکنیم. نون خُردشده رو اضافه میکنیم

حالا مواد و قشنگ باهم قاطی میکنیم وقتی قاطی شد بعد بادست ورز میدیم ونیم ساعت تویخچال استراحتش میدیم وبعدروغن و میزاریم داغ شه و در روغن به شکل دلخواه سرخشون میکنیم.

سایر نکات
کباب تابه‌ای مرغ با نان خشک
نکته اول :بجای زردچوبه میتونید زعفران بزنیدیک قاشق زعفران آب کرده کافیه
نکته‌ی دوم :می تونید کره یا روغن محلی استفاده نکنید اختیاریه
نکته‌ی سوم: سماق هم اختیاریه
نکته‌ی چهارم: سیرتون یه حبه‌ی خیلی خیلی کوچولو باشه، چون خیلی قویه زیادشه خوشایند نیست میتونید بجاش پودرسیرهم بریزید ویا اصلا سیر روحذف کنید

نکته پنجم: این ازتجربیات خودمه هیچوقت توی کباب تابه‌ای وشامی کباباتون از فلفل سیاه استفاده نکنید، چون بجای طعم کباب طعم کوفته به غذاتون میده وحس میکنید کوفته میخورید ولذتی نداره

‌نکته‌ی شیشم: درکنارکباب فلفل تندوگوجه روکباب کنیدروشعله‌ی گاز ودوغ وپلو وپیازو درصورت تمایل سیب زمینی سرخ شده خیلی میچسبه.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۲۷ ۲۷ اسفند ۱۳۹۹
به به