به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سولواکی یک غذای یونانی است که علاوه بر میگو با قطعات گوشت نیز درست میشود. حتی میتوانید این غذا را با سبزیجات گریل شده نیز آماده کنید. در این دستور ما نسخه میگوی آن را به شما آموزش میدهیم. غذایی خوش طعم، شیک و مهمتر از همه سالم.
مواد لازم:
۴۵۰ گرم میگوی پاک کرده و آماده
۶ قاشق غذا خوری آب لیموی تازه، تقسیم شده ۲
قاشق چای خوری روغن زیتون، تقسیم شده، بعلاوه مقداری اضافیتر برای گریل
سه قاشق چای خوری شوید، تقسیم شده
یک قاشق غذا خوری پونه کوهی خرد شده
سه چهارم فنجان ماست چکیده، تقسیم شده
دو حبه سیر خرد شده، تقسیم شده
۲ عدد خیار
فلفل سیاه، برای طعم
۲۲۵ گرم گوجه فرنگی انگوری
یک عدد پیاز قرمز کوچک، حلقه حلقه شده
۴ عدد نان صاف و گرد سبوس دار
۸ عدد برگ کاهو (اختیاری)
بیشتر بخوانید:
روش پخت:
گریل را گرم کنید میگوها را آب بکشید، سپس خشک کنید. دو قاشق غذا خوری آب لیمو، یک قاشق چای خوری روغن زیتون، و یک قاشق غذا خوری از شوید و کوهی را در یک کاسه متوسط خوب بهم بزنید.
میگوها را اضافه کنید و به این ترکیب آغشته کنید. اجازه دهید میگو در این ترکیب به مدت ۱۰ دقیقه بماند و گاهی نیز تکانش دهید. یک چهارم فنجان ماست چیده، نصف سیرهای خرد شده، ۲ قاشق غذا خوری آب لیمو، و یک قاشق غذا خوری شوید را در یک کاسه مخلوط کنید.
با یک پوست کن خیارها را به صورت نواری از طول برش دهید، قسمتی که دانههای خیار درآن است را دور بیاندازید. خیارها را به همراه فلفل به میکس ماستی که درست کردید اضافه کنید.
یک دوم فنجان ماست باقی مانده را با دو قاشق غذا خوری آب لیمویی که دارید، یک قاشق غذا خوری شوید و نصف دیگر سیرهای خرد شده در یک کاسه ترکیب کنید تا سس درست شود، به سس برای طعم گرفتن میتوانید فلفل اضافه کنید. گوجه فرنگی و پیاز را به همراه یک قاشق چای خوری روغن زیتون باقی مانده در یک کاسه بهم بزنید.
میگو را به همراه گوجه فرنگی و پیاز در یک سینی سیمی یا سینی مخصوص گریل که کمی چرب شده باشد گریل کنید. بعد از پنج دقیقه یا تا زمانی که میگوها خوب بپزند برشان گردانید.
گوجهها باید لطیف شوند و پیازها به رنگ قهوهای طلایی در بیایند. سپس آنچه گریل کردید را به یک بشقاب انتقال دهید و روی آن را بپوشانید تا گرم بماند.
نانهایی را که از قبل آماده کردید را هم گریل کنید تا به رنگ قهوهای طلایی در بیایند و کمی ترد شوند. نانها را به چهار بشقاب مخصوص سرو کردن منتقل کنید. روی نانها به مقدار مساوی سالاد خیار، میگو، پیاز، گوجه فرنگی، و اگر دوست داشتید کاهو اضافه کنید. غذا را به همراه سسی که درست کردید سرو کنید.
اطلاعات تغذیه ای:
آماده کردن مواد این غذا ۲۰ دقیقه طول میکشد، و پخت آن ۱۵ دقیقه. مواد گفته شده در این دستور پخت برای چهار وعده در نظر گرفته شده است، هر وعده شامل یک بشقاب میشود. اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده از این غذا میباشد.
کالری: ۳۵۳
چربی در هر وعده: ۶ گرم
چربی اشباع در هر وعده: ۲ گرم
چربی غیر اشباع در هر وعده: ۲ گرم
چربی دارای حلقههای غیر اشباع در هر وعده: ۱ گرم
پروتئین در هر وعده: ۳۱ گرم
کربوهیدرات در هر وعده: ۴۸ گرم
فیبر در هر وعده: ۸ گرم
کلسترول در هر وعده: ۱۷۰ میلی گرم
آهن در هر وعده: ۵ میلی گرم
سدیم در هر وعده: ۵۶۳ میلی گرم
کلسیم در هر وعده: ۱۲۷ میلی گرم
منبع: خانه آشپزی
انتهای پیام/