سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نبی زاده در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

مرغ ارزان بازار ماهی را به هم می‌ریزد/ قزل آلا ۵ هزار تومان ارزان شد

مدیر عامل اتحادیه تعاونی ماهیان سردآبی گفت: استمرار توزیع مرغ یارانه ای در بازار ضربه مهلکی به تولید آبزیان می‌زند.

آرش نبی زاده مدیر عامل اتحادیه تعاونی ماهیان سردآبی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از افت قیمت قزل آلا در بازار خبر داد و گفت: طی ۲ هفته اخیر با توزیع مرغ سهمیه‌ای، قیمت هر کیلو قزل آلا ۵ هزار تومان در بازار کاهش یافته است.

او افزود: با توجه به زیان تولیدکنندگان قزل آلا طی ماه‌های اخیر، بارها به مسئولان سازمان شیلات اعتراض کرده‌ایم که استمرار توزیع مرغ یارانه‌ای ضربه مهلکی به تولید آبزیان می‌زند.


بیشتر بخوانید


نبی زاده ادامه داد: در گذشته مردم به میزان نیاز روزانه مرغ خریداری می‌کردند، اما با توزیع مرغ سهمیه‌ای و ایستادن در صف‌های طولانی میزان زیادی مرغ خریداری می‌کنند که در مقابل ماهی که یارانه دریافت نمی‌کند، بازار دچار شوک شده است.

مدیر عامل اتحادیه تعاونی ماهیان سردآبی با تاکید بر پرداخت یارانه به قیمت ماهی بیان کرد: با وجود کاهش قیمت قزل آلا طی ۲ هفته اخیر، تقاضا کردیم که همانند مرغ به ماهی هم یارانه پرداخت کنند چرا که بازار مرغ اثر مستقیمی بر قزل آلا دارد.

او با اشاره به اینکه بازار قزل آلا تعریفی ندارد، بیان کرد: در حال حاضر عرضه ماهی نسبت به تقاضا به شدت بالاست و همواره پیش بینی می‌شود که با توزیع مرغ دولتی، بازار ماهی در ورطه نابودی قرار گیرد.

نبی زاده با بیان اینکه قیمت قزل آلا در عمده فروشی از ۴۷ هزار تومان به ۴۲ هزار تومان کاهش یافته است، گفت: در خرده فروشی قیمت‌ مرغ همانند ماهی همچنان بالاست و از آنجا که ماهی اولویت دوم تا سوم خانوار است، تقاضایی برای خرید در بازار وجود ندارد.

مدیر عامل اتحادیه تعاونی ماهیان سردآبی از رکورد صادرات قزل آلا خبر داد و افزود: بنابر آمار رسمی گمرک ۱۴ هزار تن قزل آلا صادر شده است، در حالی که به نظر می‌رسد رقم صادرات ۱۶ هزار تن باشد که با این وجود نسبت به سال قبل ۲ برابر شده است.

نبی زاده در پایان تصریح کرد: با توجه به نوسانات قیمت، تولید قزل آلا با کاهش ۲۰ هزار تنی نسبت به سال قبل به ۱۲۰ هزار تن رسیده است، اما در این‌ میان صادرکنندگان توانستند اقدام به صادرات کنند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۵۴ ۲۸ اسفند ۱۳۹۹
اخه ای کیو وعده کدام مسیول تو این مملکت عملی شده که این دومیش باشه التماس شفا
ناشناس
۱۵:۲۸ ۲۴ اسفند ۱۳۹۹
قیمت ماهی خیلی زیاد است بنده حدود دوسال است که ماهی نخریدم واگه این قیمت باشدقید ماهی را کامل خواهم زدوازسفره غذایی حذفش می کنم هیچ مشکلی هم پیش نمی اید
ناشناس
۱۵:۰۰ ۲۴ اسفند ۱۳۹۹
باسلام، تولید کننده که بخش دولتی نیست که ضررش برای بیت المال و سودش برای خودش باشد. باید از بابت کالای تولیدی منفعتی عایدش گردد که منجر به تشویق و ادامه زنجیره تولید گردد. افزایش قیمت ناشی از افزایش قیمت نهادهای تولیدی و افزایش دوره پرورش، ضریب تبدیل غذایی بالا، ریسک بالا، کاهش قیمت سال گذشته بعلت کرونا و ضرر سنگین پرورش دهندگان،افزایش هزینه از تولید تا مصرف شامل حمل و نقل و نگهداری و فروش،.... می باشد. قابل ذکر است که هر تولید کننده حداقل یک کالا تولید می کند ولی صدها کالا مصرف می کند.
عمار
۰۸:۲۷ ۲۴ اسفند ۱۳۹۹
ماهی قزل آلا بسیار گران شده است باید قیمتش شکسته شود تا همه بتوانند بخرند و استفاده کنند . والسلام و صلوات التماس دعا .