به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کشورهای بزرگ غربی و در رأس آنها آمریکا، فرانسه، انگلیس و نیز همپیمان منطقهای آنها از جمله عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی در چند دهه اخیر تمام توان خود را بکار گرفتهاند تا گروهک تروریستی منافقین که دستش به خون هزاران نفر از مردم و مسئولین ایران آغشته است بتواند به حیات خود ادامه دهد.
اوایل هفته گذشته رسانهها از برگزاری دومین جلسه دادگاه رسیدگی به دادخواست ٤٢ عضو سابق گروهک تروریستی منافقین علیه سرکردگان این گروهک خبر دادند. نسل اول انقلاب بهخوبی با رویکرد سبعانه این گروهک مخصوصاً در دهه ۱۳۶۰ آشنایی دارد و میداند که چه دستهایی از سرکردگان این گروهک در زمانی که ایران درگیر جنگ با رژیم بعثی عراق بود حمایت میکرد، اما نسل جدید شاید به دلیل اینکه از نزدیک با وقایع سالهای ابتدایی پس از پیروزی انقلاب آشنا نیست نیاز به این دارد که بداند چگونه غرب داعیهدار جانبداری از حقوق مردم، مردمسالاری و پرهیز از خشونت، با حمایت بیدریغ مالی، رسانهای و لجستیکی باعث شدند این گروهک بر ادامه فعالیتهای خشونتبار علیه مردم ایران بیشتر پافشاری کند.
فرانسه اولین حامی اروپایی منافقین
اولین کشوری که در حمایت از منافقین نقشآفرینی کرد، فرانسه بود. این کشور بهعنوان یکی از مدعیان حقوق بشر، اصلیترین حمایتها را از ضد انسانیترین جنایتها علیه مردم ایران داشت که نگاهی به آن ابعاد دیگری از چهرهی حامیان تروریسم در جهان را آشکار میکند.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷، سازمان منافقین همه تلاش خود را کرد تا بتواند اوضاع کشور را آشفته کند تا به مطامع خود دست پیدا کند و برای این تنشآفرینی هم از سوی بسیاری از کشورهای غربی و اروپایی حمایت میشد تا جایی که مسعود رجوی سرکرده منافقین که در ایران تحت تعقیب بود تصمیم به فرار از کشور گرفت تا از خارج و تحت حمایت قدرتهای غربی به اقدامات خود ادامه دهد. وی به همراه ابوالحسن بنیصدر رئیسجمهور معزول به فرانسه گریخت و تحت حمایت دولت پاریس به فعالیتهای خود علیه ایران ادامه داد.
با روی کار آمدن دولت ژاک شیراک در سال ۱۳۶۴ در فرانسه، تصمیم بر این شد که منافقین از فرانسه بروند. منافقین راهی نداشتند مگر پناهنده شدن به رژیم بعثی عراق که در سال ۱۳۵۹ در حملهای گسترده به مرزهای جنوب غربی و غربی ایران قصد براندازی نظام جمهوری اسلامی را در سر میپروراند.
منافقین به عراق رفتند و تحت حمایت صدام در خاک عراق یک پایگاه بزرگ نظامی تأسیس کردند. بعدها که مکالمات و گفتگوهای مسعود رجوی و مقامات رژیم بعث عراق منتشر شد مشخص شد که همکاریهای فرانسه و منافقین فقط محدود به اعطای پناهندگی به مسعود رجوی نبود و فرانسه و واشنگتن از انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی و دفتر نخستوزیری در تابستان ۱۳۶۱ اطلاع داشتند.
سرکرده گروهک منافقین از همان زمان که در فرانسه بود این احتمال را میداد که از خاک عراق بهتر میتواند به اهداف خود دست یابد. برای اثبات این ادعا میتوان به دیدار بین رجوی و مقامات عراق اشاره کرد. مسعود رجوی در دیدار با سپهبد طاهر جلیل حبوش به دو سال ارتباط با رئیس دستگاه اطلاعاتی رژیم بعث عراق در پاریس اشاره کرده و از آن دیدارها احساس خرسندی میکند.
با اتمام جنگ تحمیلی و سرخوردگی فراوان در اعضای سازمان که میرفت تبدیل به بحران برای مسئولین شورای بهاصطلاح مقاومت شود، سران منافقین برای حفظ اندک نیروی خود و جذب حمایت کشورهای خارجی وارد فاز سیاسی شدند و در یک اقدام غیرمنتظره مریم رجوی را بهعنوان رئیسجمهور خود خوانده شورای به اصطلاح مقاومت معرفی کردند. در واقع مأموریت اصلی مریم رجوی شروع رایزنیها برای حمایتهای دوباره از سازمان ازپاافتاده و در کنار آن فعال کردن ظرفیت ایرانیهای خارج از کشور و تشویق آنها به عضویت در سازمان بود.
در این میان برخی از کشورهای اروپایی برای حفظ ظاهر و کمتر کردن فشار افکار عمومی اقداماتی نمادین علیه منافقین انجام دادند.
در سال ۲۰۰۱ انگلیس٬ منافقین را در لیست گروهکهای تروریستی قرار داد و فعالیتهای آن را در لندن ممنوع کرد. البته این ممنوعیت شامل حال شورای سازمان و همچنین انتشار نشریه مجاهد نبود.
در این برهه منافقین با لابیگری در سازمانهای بینالمللی بهخصوص کنگره امریکا زمینه خروج خود را از فهرست گروههای تروریستی فراهم کردند. در سال ۲۰۰۷ دادگاه استراسبورگ بالاترین مرجع قضائی اتحادیه اروپا منافقین را از فهرست گروهکهای تروریستی خارج کرد و در سال ۲۰۰۹ وزرای خارجه ۲۷ کشور اتحادیه اروپا، در نشست بروکسل در رویکردی متناقض با ادعای مقابله با تروریسم، منافقین را از فهرست سیاه سازمانهای تروریستی اتحادیه اروپا خارج کردند.
پس از سقوط صدام حسین رئیسجمهور و رژیم بعثی در عراق منافقین هم مجبور شدند که به کشور دیگری پناهنده شوند.
نکته قابلتوجه این است که فرانسه بهعنوان اولین کشور اعلام کرد حاضر است به اعضای منافقین اردوگاه اشرف پناهندگی سیاسی دهد.
حمایتهای سیاسی و رسانهای فرانسه و حمایت مالی و نظامی رژیم بعث در دورهای باعث شد که منافقین بتوانند اقدامات تروریستی خود علیه مردم ایران را تشدید کنند.
اینجا لازم است اشارهای به جنایتهای منافقین در شهرها و استانهای مختلف کشور شود. گروهک منافقین که در دهه ۶۰ مسئولین و سران نظام را هدف ترورهای خود قرار داده بود وقتی با پایگاه مردمی نظام روبرو شد دست به کشتار مردم زدند و تنها در بازه زمانی ۱۱ فروردین تا ۲۶ اسفند سال ۱۳۶۲، مسئولیت ترور چهار هزار و ۵۸۳ شهروند ایرانی را بر عهده گرفت.
منافقین در سلسله عملیاتهای تروریستی خود علیه مردم ایران در سوم اسفند ۶۰ با انفجار بمبی در میدان عشرتآباد تهران ۱۱ نفر از مرد مظلوم را شهید و ۲۵ نفر را مجروح کردند. علاوه بر این، در تاریخ ۹ مهر ۶۱ در کنار مسافرخانه زیبا پارک در میدان امام خمینی و در نزدیکی ساختمان مخابرات بمبی دیگر را منفجر کردند. بر اساس گزارش خبرنگار روزنامه کیهان ۶۴ تن از شهدای این حادثه به پزشکی قانونی منتقل شدند.
در ۱۵ شهریور سال ۱۳۶۱ بار دیگر در اقدامی تروریستی، منافقین با انفجار بمب در خیابان خیام تهران دهها تن از مردم عادی را به شهادت رساندند. در جریان این انفجار، یک اتوبوس دوطبقه که در حال حرکت و مملو از جمعیت بود در آتش سوخت و تمام مسافران آن شهید و مجروح شدند.
در ۲ شهریور ۶۳ بهواسطه انفجار بمب در میدان راهآهن تهران توسط منافقین، ۱۷ تن شهید و ۳۰۰ نفر زخمی شدند. در ۲۴ اسفند همان سال، در اثر انفجار بمبی که توسط منافقین در بین نمازگزاران انجام شد تعدادی از نمازگزاران به شهادت رسیدند.
حضور رودی جولیانی، وکیل سابق ترامپ در نشست منافقین در پاریس و گفتگوی او با مریم رجوی
روز ۲۲ اردیبهشت ۱۳۶۴ منافقین این بار در خیابان ناصرخسرو تهران اقدام به بمبگذاری کردند، در این بمبگذاری ۹ نفر از مردم بیگناه شهید شدند.
یکی از فجیعترین جنایتهای منافقین در ۲۱ مهر ۱۳۶۰، به شهادت رساندن یک کودک ۶ ساله و مادر ۲۲ ساله در شیراز بود.
مطابق آماری که در شماره ۱۴۷ ارگان رسمی منافقین (نشریه مجاهد) منتشر شده است منافقین از پانزدهم تا بیست و پنجم آذرماه ۱۳۶۱، هفت عملیات تروریستی را در شیراز برعهده گرفتند. انفجار خودرو و منازل مسکونی، ترور کسبه، آتشسوزی گسترده و... ازجمله این عملیاتهای تروریستی بود که منجر به کشته و زخمی شدن تعداد زیادی از شهروندان شد.
علاوه بر این، حرم مطهر امام رضا (ع) در تاریخ ۳۰ خرداد ۱۳۷۳ مصادف با عاشورای حسینی شاهد یکی دیگر از جنایات گروهک تروریستی منافقین بود که به خاک و خون کشیده شدن جمعی از زوار امام رضا (ع) انجامید. در این تاریخ، حوالی ساعت ۱۴ بمبی که توسط منافقین تا نزدیکی ضریح مطهر حمل شده بود، منفجر شد که به شهادت ۲۶ نفر و مجروح شدن ۳۰۰ نفر از زائران بیگناه منجر شد.
عملیاتهای تروریستی منافقین در قم، اصفهان، مازندران، همدان، گیلان، بابل، سمنان، کردستان و دیگر نقاط کشور منجر به شهادت و مجروحیت هزاران نفر شد و مجموعاً بیش از ۱۷ هزار قربانی گرفت.
بیشتر بخوانید
دهنکجی غرب به عدالت و انسانیت با حمایت از منافقین
با وجود در دسترس بودن شواهد و مدارک کافی از اقدامات تروریستی این گروهک قدرتهای غربی چشم خود را بر روی حقایق بستهاند و بهشدت از این گروهک حمایت میکنند.
بهعنوانمثال یک کمیته فرعی پارلمان انگلیس با انتشار بیانیهای مداخلهجویانه نسبت به اعدام یکی از اعضای گروهک منافقین اعتراض کرد. کارلیل بریو رئیس کمیته آزادی ایران در پارلمان انگلیس، قانونگذاری بود که بدون اشاره به توحش منافقین، نسبت به اعدام غلامرضا خسروی، واکنش انتقادی نشان داد.
در شهریور سال ۱۳۹۷ وبسایت خبری البوابه ابعاد پنهانی پشتیبانی مادی و معنوی عربستان سعودی از گروهک تروریستی منافقین را افشا کرد که شامل اهدای سه تن شمش طلا و ساعتهای مچی گرانبها برای تأمین مالی هزینههای این تشکیلات بوده است.
البوابه نوشت این گروهک تروریستی دستکم سه تن شمش طلا از عربستان و در دوره صدام حسین رئیسجمهور معدوم عراق، بخشی از درآمد فروش نفت این کشور را دریافت میکرده است.
تارنمای البوابه نوشت: مسعود خدابنده عضو پیشین گروهک منافقین که شخصاً بر نقلوانتقال کالاهای اهدایی عربستان نظارت میکرد، گفت: مأموران امنیتی سعودی که برای ترکی بن فیصل آل سعود رئیس وقت سازمان اطلاعات عربستان و عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه پیشین این کشور کار میکردند، سه تن طلا، دستکم چهار چمدان حاوی ساعتهای مچی مارک رولکس و پوشش اصیل خانه کعبه را تحویل منافقین دادهاند.
فاکس نیوز اوایل سال جاری گزارش داد که حدود ۲۲۱ نماینده دموکرات و جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا از طرحی برای حمایت از گروهک تروریستی منافقین، اعلام حمایت کردهاند.
بر اساس اسناد و مدارک موجود، دولت امریکا سعی کرده است با نزدیک شدن به منافقین و حمایت از فعالیتهای تروریستی این سازمان طرحهای خود علیه نظام جمهوری اسلامی را جامه عمل بپوشاند. در سال ۱۳۶۶ دولت آمریکا با سازمان مجاهدین خلق (منافقین) تماسهایی گرفت. بنا بر گزارش روزنامه لوموند در ۲۴ آوریل ۱۹۸۷، ریچارد مورفی معاون وزیر خارجه وقت آمریکا در امور خاورمیانه نیز در پاسخ به سؤال یکی از نمایندگان کنگره آمریکا این تماسها را تأیید کرد.
بیبیسی نیز طی گزارشی با تأیید خبر ارتباط مقامات امریکا با منافقین گفت: وزارت خارجه آمریکا تأیید کرد که با سازمان مجاهدین خلق ارتباط و تماس داشته است. چارلز ردمن سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، هدف از این ملاقاتها را کسب اطلاع از اوضاع ایران اعلام کرد.
در نشست سالانه گروهک تروریستی منافقین در پاریس، تمجید از سرکردگان گروهک تروریستی و حضور در جمع آنها، آنهم با دعوت قبلی بیانگر ارتباط نزدیک این گروهک با مقامات عربستان سعودی است.
ترکی فیصل رئیس سابق سازمان امنیت عربستان در سال ۱۳۹۵ در حمایت از گروهک منافقین سخنرانی ویژهای کرد
سخنان ترکی فیصل رئیس سابق سازمان امنیت عربستان در حمایت از گروهک منافقین در نشست سالانه این گروهک در پاریس در سال ۱۳۹۵ تعجب همگان را برانگیخت.
این شاهزاده سعودی در اظهارات خود که بارها از سوی حاضران مورد تشویق قرار گرفت؛ خطاب به مریم رجوی گفت: و توای خانم مریم رجوی و همسر مرحومت مسعود رجوی، شما نیز مثل شاهنامه در تاریخ ماندگار خواهید شد!
همه این مطالب ما را به این نتیجه میرساند که اگر حمایتهای کشورهای قدرتمند غربی و منطقهای نبود گروهک منافقین نمیتوانست بااینهمه پرونده اقدامات خشونتآمیز بهراحتی در مجامع بینالمللی رفتوآمد داشته باشد و خود را نماینده مردم ایران معرفی کند؛ گروهکی که دستش به خون هزاران نفر آلوده است و به لطف حمایتهای پدرخواندههای تروریسم از جمله رژیم صهیونیستی به حیات خود ادامه داده است.
منبع:آنا
انتهای پیام/
در جنایت این ادم خورها شریک است
فکر کنم همش خوابهای وحشتناک میبینند
دو دنیا را باختند .فسیل های زیر زمینی
زندانی افکار پلید و شیطانی شون هستند
بد بخت ترین و بد شانس ترین انسان هستند
دیگه منافع ایی برایشان نداشته باشد
اونموقع ازشون شیطان و خبیث میسازنند