سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مولاوردی:

واژه رجل سیاسی تفسیر شود/ بانوان در انتخابات ۱۴۰۰ مشارکت گسترده و پرشوری داشته باشند

دبیرکل جمعیت حمایت از حقوق بشر زنان، بانوان ایرانی را به مشارکت گسترده در انتخابات ریاست جمهوری ١٤٠٠ فراخواند.

به گزارش  حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، شهیندخت مولاوردی دبیرکل جمعیت حمایت از حقوق بشر زنان امروز جمعه در دومین کنگره جمعیت حمایت از حقوق بشر زنان اظهار کرد: سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی تحت تاثیر عوامل مختلف به سطح نازلی رسیده و بی‌تفاوتی، بی‌انگیزی و ناامیدی بخشی از مردم از اثربخشی رای و نهاد‌های انتخابی در تعیین سرنوشت‌شان مسئولیت احزاب را مضاعف می‌کند.

وی یادآور شد: تحریم‌ها، ترورها، جنگ اقتصادی به ویژه در سه سال اخیر و ناکارامدی ها، جامعه را با بحران روبه‌رو ساخته است که موجب تشدید شکاف‌ها، گسست اجتماعی و تبعیض جنسیتی شده است.

مولاوردی خاطرنشان کرد: مطابق اصل ۵۶ قانون اساسی، هیچ کسی نمی‌تواند حق سرنوشت را افراد سلب کند و به همین خاطر، جمعیت حمایت از حقوق بشر زنان آماده برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری و شورا‌ها می‌شود.

دبیرکل جمعیت حمایت از حقوق بشر زنان با تاکید بر درک واقع‌بیانیه از دوران پساترامپ و اغتنام از این فرصت و پرهیز از فرصت‌سوزی ابراز داشت: با پافشاری بر طرح‌هایی که موجب کاهش مشارکت مردم می‌شود و با تعارض سیاست‌های اعلامی و اعمالی در زمان انتخابات، ممکن بهار انتخابات به پاییز گراییده شود.

مولاوردی درباره شرایط امروز جریان اصلاحات بیان کرد: این جریان امروز در بزنگاه تاریخی قرار گرفته است. مسئولیت‌پذیری در شرایط کنونی کشور، پذیرش سهم خود و تن دادن به اصلاحات در اصلاحات نقطه تمایز این جریان با جریان‌های خود حق‌پندار محسوب می‌شود. بازگشت به جامعه، همگرایی، ترمیم و تحکیم پیوند با جریان‌ها و جنبش‌های در شرایط کنونی ضروری است.

وی به جریان‌های مختلف در میان اصلاح‌طلبان اشاره کرد و گفت: امروز در این جریان برخی خود را پیشرو و برخی خود را عدالت می‌دانند و معتقدند عدالت دال مرکزی اصلاحات است و اکتفا به راهبرد‌های پیشین را کافی نمی‌بینند.

این فعال اصلاح طلب افزود: اگر جنبش دوم خرداد را یک روند و جریان بدانیم و آن را در سیر تکاملی انقلاب اسلامی دانسته و نه یک پروژه و گسست، آنگاه ختم و شکست این جریان را از سر بیرون می‌کنیم.

مولاوردی با تاکید بر این که جمعیت حمایت از حقوق بشر زنان خود را متعهد به برنامه و راهبرد جبهه اصلاح‌طلبان می‌داند، گفت: جمعیت حمایت از حقوق بشر زنان به عنوان حزبی با مشی اصلاح‌طلبانه و رویکردی اجتماعی می‌کوشد نگاهی به حقوق انسانی به قدرت داشته باشد و نه قدرت به هر بهایی.

به گفته این فعال سیاسی اصلاح‌طلب، جمعیت حمایت از حقوق بشر زنان بر این باور است که تحقق اهداف، برنامه و راهبرد‌های کلان در مرام‌نامه و اساسنامه این جمعیت مرهون مطالبه‌گری و مشارکت اعضا است و در این مسیر با ممارست بر مدارا در حرکت است.

مولاوردی در بخشی دیگری از سخنان خود به تشریح فعالیت‌ها و اقدامات جمعیت حمایت از حقوق بشر زنان پرداخت.

وی اظهار کرد: نخستین کنگره جمعیت حمایت از حقوق بشر زنان در خرداد ۹۷ برگزار شد و اینک دومین کنگره با حضور ۸۰۰ تن از اعضا به همراه اعضای جدید برگزار می‌شود.

وی با تشکر از نظام درمان و شهدای مدافع سلامت گفت: تاکید بر احزاب و سمن‌ها بر تحقق حق سلامت به این دلیل است که کم‌تر بر نقش احزاب و نهاد‌های مدنی در این باره شنیده‌ایم و بیشتر درمورد ظهور و بروز احزاب در زمان انتخابات و بلوا‌های سیاسی سخن گفته می‌شد و در زمان طرح مسایل اجتماعی و بحران‌ها کمتر نقش‌آفرین هستند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب ادامه داد: البته این مسأله بیشتر عوامل بیرونی دارد که به میدان ندادن به احزاب و فقدان شکل‌گیری نظام حزبی و... ارتباط دارد و از آنجا‌هایی که دولت‌ها حزبی نیستند و به احزاب و مردم پاسخگو نیستند، توجهی نیز به احزاب هم ندارند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۲:۳۰ ۲۳ اسفند ۱۳۹۹
پناه بر خدا!
عباس گودرزی
۱۸:۰۴ ۲۲ اسفند ۱۳۹۹
سلام به نظر بنده کلا رجال سیاسی باید حذف و بجای آن فردی با شعور که دارای تعهد ، تخصص ، وارسته و شجاع باشد تا بتواند درمقابل دشمنان استوار و با ملت مهربان باشد.
ناشناس
۱۶:۰۰ ۲۲ اسفند ۱۳۹۹
مراقب سخنان و رفتار های خود باشیم !!
"""وحدت""" همگانی " زن و مرد " ، " کوچک و بزرگ " راز موفقیت همگانی است.
ناشناس
۱۵:۵۲ ۲۲ اسفند ۱۳۹۹
همه ما مسئولیم...
مراقب حرفها و رفتارهایمان باشیم..