سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کبگانیان در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

آمار خروج نخبگان علمی از کشور نگران کننده است

دبیر ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور گفت: آمار خروج نخبگان علمی از کشور نشان دهنده وضعیت نگران کننده است.

منصور کبگانیان دبیر ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور  و قائم مقام و دبیر ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره خروج نخبگان علمی از کشور، گفت: اطلاعات و آماری از وضعیت اعضای هیئت علمی و فارغ التحصیلان مقاطع تحصیلات تکمیلی داریم که نشان می‌دهد وضعیت از آنچه اعلام می‌کنیم نگران کننده‌تر است.

قائم مقام و دبیر ستاد علم و فناوری ادامه داد: آمار مهاجرت فارغ التحصیلان دکتری و دانشجویان دکتری مزید بر خروج اعضای هیئت علمی از کشور است.  

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درخواست ارائه گزارشی درباره میزان خروج نخبگان از کشور را داشتیم که مقداری از این گزارش امیدوار کننده است و برنامه‌های خیلی جدی از سوی معاونت علمی برای حمایت از نخبگان علمی اعلام شده است.

رانت هیئت علمی‌ها برای جذب اصلا درست نیست

این عضو هیئت علمی دانشگاه امیر کبیر اظهار کرد: هم اکنون بطور مرتب در انزار عمومی اشاره می‌شود که از رانت‌های هیئت علمی برای جذب استفاده می‌شود، در صورتی که اصلا وضعیت به این صورت نیست و تسهیلات انتقال و تغییر رشته به غلط با عنوان سهمیه اعلام شده در صورتی که یک قانون تسهیلات برای هیئت علمی‌ها وجود دارد که بسیار ناچیز است، اما درباره آن خیلی بزرگ نمایی شد.

قائم مقام و دبیر ستاد علم و فناوری بیان کرد: اعضای هیئت علمی که نخبگان کشور هستند دریافتی‌های دارند که خجالت می‌کشیم عدد و رقم آن را اعلام کنیم. این حقوق در مقایسه با حقوقی که در کشور وجود دارد خیلی کم است.  

دبیر ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور با بیان اینکه اعضای هیئت علمی تنها چیزی که می‌خواهند احترام و حرمت است، افزود: اعضای هیئت علمی از خودشان گذشته اند و برای کشور و توسعه علمی کشور زحمت کشیده اند، اما دریافتی‌های آن‌ها بسیار پایین است.  

قائم مقام وزیر علوم اضافه کرد: دولت و مجلس مصوبه ‌ای برای همسان سازی حقوق اعضای هیئت علمی وزارت بهداشت و علوم برای سال ۱۴۰۰  داشته اند که خیلی از مشکلات این قشر را کم می‌کند، اما هنوز کافی نیست.  


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۱:۱۴ ۲۳ اسفند ۱۳۹۹
متاسفانه هنوز الگویی برای اینده نخبگان نیست تا به آن دل خوش کنند . متاسفانه در زمینه های دیگر مثل اقتصاد و اشتغال و ازدواج جوانان و پیش گیری از حواث و غیره نیست . اما در زمینه اختلاس الگوهای موفق آمیزی داریم .
عمار
۱۰:۲۸ ۲۳ اسفند ۱۳۹۹
نه نپه می شینن خونه نشینی و بیکاری و بی درآمدی و کم درآمدی و فقر و تهی دستی و بیچارگی و درماندگی و بنبستهای داخلی را تحمل می کنند تا شما مدیران و مسئولان نالایق ناشایست بی خرد خوشحال باشید که نخبگان در کشورند و بروباند و پارتیدارهای خودتان و فرزندان خودتان سر شغلهای خوب پایدار پر درآمدند !!! . مگه میشه مگه داریم .
ناشناس
۱۴:۲۵ ۲۲ اسفند ۱۳۹۹
یه روز میگن برا جذب دانشجوی دکتری باید دانشگاه اقتدار داشته باشه و انتخاب کنه
یه روز هم برا اعضای هیئت علمی
میگم اینایی که دارن میرن مگه همونایی نبودن که دانشگاههای مقتدر انتخابشون کرده و دکترشون کرده...خب شاید یکی از قاصدشون هم همین بوده!!!
ناشناس
۱۴:۰۳ ۲۲ اسفند ۱۳۹۹
وقتی جذب تحصیل کرده های خارج اولویته، وقتی 90درصد تحفیف امکانات برای دانشجویان خارجه و داخلی ها 20درصد، وقتی با پول دارید مدرک دکترا صادر می کنید، .............
توجه به نخبه ها افتضاح بود این دولت افتضاح ترین بود
ناشناس
۱۱:۳۴ ۲۲ اسفند ۱۳۹۹
کلا ملکت نخبه نمیخواد کارگر و کشاورز میخواد کارخونه سازی و موشک سازی و هواپیما سازی و واکسن سازی رو هم بدن به همونا انجام بدن
ناشناس ایرانی
۱۵:۳۷ ۲۲ اسفند ۱۳۹۹
خودتم فهمیدی چی میگی؟
ناشناس
۲۱:۱۳ ۲۲ اسفند ۱۳۹۹
اونی که درد تو دلش هست میفهمه این بابا چی گفته