سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لزوم گسترش فرهنگ صلح و سازش در جامعه

رئیس کل دادگستری کرمانشاه با تاکید بر لزوم گسترش فرهنگ صلح و سازش در جامعه، گفت : هر خانه در کرمانشاه باید یک مرکز گسترش صلح و سازش باشد.

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، پرویز توسلی زاده رئیس کل دادگستری کرمانشاه با اشاره به تاکیدات رئیس قوه قضائیه مبنی بر لزوم مردمی کردن دادگستری‌ها، گفت : براین اساس طی یکسال گذشته کار‌های بسیار خوبی را در دستگاه قضایی استان انجام داده‌ایم که از جمله آن‌ها تکریم مردم، ارتباط بیشتر با آن‌ها و گسترش فرهنگ صلح و سازش بین مردم بوده است.

او رویکرد گسترش فرهنگ صلح و سازش را از مهمترین اولویت‌های دستگاه قضایی استان برشمرد و گفت : برای تحقق این هدف، تلاش کرده ایم تا با پایین آوردن سطح اختلافات بین مردم، سطح مراجعات آن‌ها را به دادگستری‌ها کم کنیم و اگر هم برای هر فردی پرونده‌ای قضایی به جریان افتاد، درصورتی که حق باشد، حقش را بدهیم و اگر هم حق نبود، او را قانع کنیم تا با رضایت از دادگستری خارج شود.

رئیس کل دادگستری کرمانشاه افزود: معتقدم هر اختلافی بین مردم هم برای نظام و هم برای خود آن فرد هزینه‌های زیادی را به همراه دارد، چراکه یا منجربه وقوع جرمی می‌شود و یا اینکه پرونده‌ای قضایی شکل داده می‌شود که آن هم پیامد‌های زیادی به همراه دارد.

او با اشاره به بالا بودن سطح مراجعات مردم به دادگستری‌های کرمانشاه، افزود: هرچه مراجعه مردم به دستگاه قضایی کمتر باشد، حاکی از بالا بودن سطح سلامت جامعه است، بنابراین باید همه اهتمام ما این باشد که اختلافات در جامعه را کم کنیم تا سطح مراجعات مردم به دستگاه قضایی کمتر شود.

توسلی زاده ادامه داد: حتی اگر اختلافی بین مردم ایجاد می‌شود، باید بگونه‌ای در جامعه فرهنگ سازی کنیم که این اختلافات به سمت دستگاه قضایی سوق داده نشود و با حضور بزرگان و ریش سفیدان حل و فصل شود.

او با بیان اینکه صاحب نظران اسلامی اختلافات را منشا هزینه می‌دانند، گفت: اختلافات مردم را از هم دور می‌کند، می‌تواند بنیاد خانواده‌ها را از هم بپاشد و هزینه‌های مادی و معنوی بسیاری برجای بگذارد.

رئیس کل دادگستری کرمانشاه با بیان اینکه دستگاه قضایی استان خواهان این است که تمام دو میلیون نفر جمعیت استان برای گسترش فرهنگ و صلح و سازش پای کار بیایند، افزود: ما نگران بالا بودن اختلافات بین مردم هستیم و در این راستا هر خانه در کرمانشاه باید یک مرکز صلح و سازش باشد و دو میلیون نفر از جمعیت استان برای توسعه فرهنگ صلح پای کار بیایند.

او به راه اندازی اولین دفترستاد مصلحین خارج از دستگاه قضایی استان در دانشگاه آزاد اشاره کرد و گفت: علاوه بر برنامه‌هایی که برای توسعه فرهنگ صلح و سازش در خانواده‌ها داریم، در هر اداره هم می‌خواهیم اختلافات را پیش از آنکه به دادگستری‌ها کشیده شود، بین خودشان حل کنند.

توسلی زاده افزود: دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه حدود ۱۸ هزار دانشجو و ۴۰۰ عضو هیات علمی دارد که می‌توان از ظرفیت همه آن‌ها برای توسعه این فرهنگ استفاده کرد .

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.