به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، امیر نوروزی مدیرعامل سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح با تشریح اقدامات و اهداف سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح گفت: برخی از بیماریها علاوه بر درد و رنج، هزینههای بسیار زیادی برای خانواده بیماران دارد که مانع از روند طبیعی زندگی میشود. هدف ما در سازمان خدمات و درمانی نیروهای مسلح این است که این بیماران را شناسایی و از آنها حمایت کنیم.
وی با بیان اینکه تاکنون ۳۴۰ عنوان بیماریهای صعب العلاج تحت پوشش سازمان قرار گرفته است، گفت: بیمههای دیگر در سطح کشور در ۵ گروه اصلی بیماریهای صعب العلاج را طبقه بندی کردند که با شاخههای فرعی آنها به ۱۳ بیماری مانند ام اس، تالاسمی، هموفیلی، سرطانها و پیوند کلیه میرسد. اما در سازمان خدمات نیروهای مسلح بیش از ۳۴۰ عنوان بیماری را شناسایی کردیم که ۱۰۰ عنوان در سال جاری به مجموعه بیماریهای صعب العلاج اضافه کردیم.
مدیرعامل سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح گفت: علاوه بر این اخیراً تعدادی از بیماریهای نادر که سرپرست خانوار از عهده هزینههای آن برنمی آید، را هم تحت پوشش قرار دادیم.
وی افزود: در راستای تدابیر رهبر معظم انقلاب برای بحث فرزند آوری، بیماری ناباروری را به عنوان یک بیماری صعب العلاج در نظر گرفتهایم و تمام هزینههای مربوط به درمان ناباروری را تحت پوشش قرار داده و برای اولین بار در سطح سازمانهای بیمه کشور خدمات ناباروری را به صورت خرید خدمت از مراکز طرف قرارداد تحت پوشش قرار دادیم.
مدیرعامل سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح از کمک ۵ میلیاردتومانی برای تجهیز مراکز درمانی که خدمات ناباروری را انجام میدهند خبر داد و گفت: این سقف ۵ میلیارد تومان خارج از سقفی است که به صورت معمول به مراکز خدمات درمانی نیروهای مسلح کمک میکنیم.
وی افزود: صرفاً مراکزی که بخواهند برای ناباروری اقدام کنند و نیازمند تجهیزاتی باشند، تسهیلات بعنوان پیش پرداخت در اختیار آنها میگذاریم که این تسهیلات طی ۲۴ ماه از مطالبات مرکز کسر میشود.
مدیرعامل سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح با اشاره به اقدامات این سازمان در بحران کرونا افزود: به محض اینکه تعدادی از بیمارستانهای نیروهای مسلح به عنوان بیمارستان معین درمان کرونا معرفی شدند مبالغی به صورت پیش پرداخت در اسفند سال ۹۸ برای آنها واریز شد که تا الان هم از آنها مبالغ را دریافت نکردیم و به آنها تنفس یکساله دادیم چرا که مراکز به خاطر بحث کرونا به شدت کاهش درآمد داشتند.
وی گفت: علاوه بر این مبالغی را به صورت ویژه در اختیار آنها قراردادیم. برای هر نفری که در بخش عادی بستری شده است ۵۰۰ هزارتومان و برای افرادی که در بخشهای ویژه بستری هستند تا سقف یک میلیون مازاد برهزینههایی که برای آنها در نظر گرفته شده پرداخت کردیم و سعی کردیم تا جایی که توان داریم به آنها کمک کنیم.
نوروزی در ادامه گفت: از ابتدای سال ۹۸ و با وقوع سیل در استانهای گلستان، خوزستان، لرستان و کرمانشاه مبالغی را به صورت پیش پرداخت در اختیار مراکز درمانی نیروهای مسلح قرار دادیم. تا سرویس دهی مناسبی به بیمه شدگان سازمان داشته باشند.
مدیر عامل سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح افزود: برای حمایت مالی از مراکز درمانی نیروهای مسلح در طی سال ۹۸ بالغ بر ۳۲۰ میلیارد تومان در مقاطع مختلف برای کمک به تجهیز بیمارستانها در قالب پیش پرداخت کمک کردیم و در طی سال ۹۹ تا پایان آذرماه تمام مطالبات مراکز طرف قراردادمان در سطح نیروهای مسلح را پرداخت کردیم و سعی ما بر این است که تا پایان سال جاری هم مطالبات دی ماه را پرداخت کنیم.
انتهای پیام/