سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه فوم کیک توت فرنگی با طعمی بی نظیر

در گزارش زیر طرز تهیه فوم کیک توت فرنگی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم  دستور تهیه فوم کیک توت فرنگی را به شما آموزش می دهیم.  

مواد لازم کیک اسفنجی با شیر:

-*-آرد: ۱۷۰ گرم

-*-شکر: ۱۴۰ گرم

-*-بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

-*-نشاسته ذرت: ۱۰ گرم

-*-سفیده تخم مرغ: ۶ عدد

-*-زرده تخم مرغ: ۶ عدد

-*-پودر کرم تارتار:یک دوم قاشق چایخوری

-*-وانیل یا رنده پوست لیمو: اندکی

-*-شیر: یک دوم پیمانه

-*-خامه فرم گرفته: به میزان لازم

-*-توت فرنگی یا میوه دلخواه: به میزان لازم

-*-شربت رقیق یا آب کمپوت: به میزان لازم


ییشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از رمز و راز ترد شدن کتلت و فیله مرغ سوخاری خوشمزه در منزل تا ژله رولی ویترینی + تصاویر


روش تهیه:

۱ – کف قالب گرد ۲۶ سانتیمتری یا مربع ۲۳ سانتی را کاغذ روغنی بیندازید و فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

۲ - شکر راچند ثانیه آسیاب کنید. آرد را با بیکینگ پودر و نشاسته ذرت مخلوط کرده، الک کنید.

۳ - سفیده‌های تخم مرغ را با دور کند همزن برقی بزنید تا کف کنند، به تدریج دور همزن را افزایش دهید و کرم تارتار رابیفزایید، ۸۰ گرم از شکر را کم‌کم اضافه کنید به زدن ادامه دهید تا کاملا پفکی وبراق وسفت شود واز ظرف نریزد. دیگر نیازی به همزدن بیشتر ندارد.

۴ - زرده‌های تخم مرغ رابه همراه باقیمانده شکر، وانیل و دو قاشق از شیر با دور تند همزن برقی بزنید تا رنگش روشن شود (حدود ۲ دقیقه).

۵ - شیر را به همراه مخلوط آرد به تناوب به زرده زده شده اضافه کنید. می‌توانید فقط در حد مخلوط شدن، یک دور با همزن برقی بزنید تا یکدست شود.

۶ - سفیده تخم مرغ زده شده (مرنگ) را کم کم اضافه کنید وبا لیسک به شکل دورانی مخلوط نمایید.

۷ - مواد کیک را درقالب ریخته و آن را درسینی لبه بلند فر قراردهید وداخل سینی را با آب جوش پر کنید وکیک را به مدت ۴۰ دقیقه در طبقه وسط فر بپزید.

۸ - بعد از پخت، کیک را از فر خارج کرده اجازه دهید درون قالب کاملا خنک شود سپس از قالب جدا کنید روی صفحه تزیین کیک قراردهید وبا چاقوی مخصوص برش کیک، ۳ برش افقی یک اندازه بدهید تا کیک ۴ قسمت شود.

۹ - با آب میوه سطح کیک را مرطوب کرده، خامه شیرین شده قنادی را با دورتند همزن بزنید تا فرم بگیرد. سطح هرلایه کیک را با خامه فرم گرفته پوشش دهید و میوه خرد شده رویش بریزید سپس لایه‌های کیک را روی هم قرار دهید وکل کیک را دوباره خامه کشی کنید وبا توت فرنگی یا هر میوه دیگر تزیین نمایید.


منبع: دلگرم

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.