سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه شیرپلوی تبریزی؛ یک پلوی خوشمزه ایرانی

در گزارش زیر طرز تهیه شیرپلوی تبریزی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم  دستور تهیه  شیرپلوی تبریزی را به شما آموزش می دهیم.  


مواد لازم:

• سه پیمانه و نیم برنج
• ۲۰۰ گرم کره
• چهار پیمانه شیر
• یک قاشق چایخوری زعفران
• یک قاشق چایخوری نمک
• یک پیمانه کشمش پلویی
• نصف قاشق چایخوری دارچین
• ۵۰۰ گرم فیله مرغ
• یک پیمانه پیاز داغ
• یک پیمانه خلال پسته
• دو پیمانه آب
• ۱/۳ پیمانه گلاب
• آب پیاز


ییشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از رمز و راز ترد شدن کتلت و فیله مرغ سوخاری خوشمزه در منزل تا ژله رولی ویترینی + تصاویر


روش تهیه:

۱. برنج دانه بلند را با آب جوش نیم ساعت قبل خیس کنید و کنار بگذارید. فیله‌های مرغ را با نمک، زعفران و آب پیاز مزه‌دار کنید. نیم لیتر آب و شیر را در قابلمه بریزید تا بجوشد.

۲. آب برنج را خالی کنید و آن را داخل شیر بریزید. نمک، زعفران و گلاب را هم اضافه کنید. نیمی از شیر که تبخیر شد، کره را بریزید و بگذارید بماند تا شیر کاملا جذب برنج شود. ۳۵ دقیقه دم‌کنی بگذارید. تا بپزد.

۳. کشمش را با کمی کره و دارچین با هم سرخ کنید. فیله‌های مرغ مزه‌دار شده را سرخ کنید و بعد در کره تفت دهید.

۴. برنج پخته شده را در ظرف مورد نظر بریزید و کشمش، پیاز داغ و خلال پسته را روی برنج بریزید و تزیین کنید. فیله‌های مرغ را نیز روی برنج قرار دهید.


منبع: دلگرم

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۵:۲۵ ۲۶ اسفند ۱۳۹۹
سلام ببخشید چرا شما همه غذاها را اشتباه معرفی میکنید این غذای خوزستان که به ته شیری مشهور وبا کباب جوجه سرو میشه
ناشناس
۱۲:۳۸ ۲۵ اسفند ۱۳۹۹
وای چه خوبه