سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سرکه رز، بهترین طعم برای افراد خوش خوراک

در گزارش زیر طرز تهیه سرکه رز را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سرکه رز طعم بی نظیری به سالاد و سایر غذا‌ها می‌دهد. هم درست کردنش راحت بوده و هم بهترین هدیه به افراد خوش خوراک است.

مواد لازم::

گلبرگ رز ارگانیک و عاری از سموم ۱ پیمانه:: سرکه سفید ۴ پیمانه

طرز تهیه:

گلبرگ‌های رز را به آرامی با آب جاری بشویید.

بگذارید خشک شوند. می‌توانید آن‌ها را روی کاغذ روغنی، حوله یا دستمال سفره قرار دهید.

گلبرگ‌ها را داخل شیشه قرار داده و با سرکه پر کنید.

در شیشه را محکم ببندید.

شیشه را به مدت یک ماه در آفتاب قرار دهید.

استفاده کنید. می‌توانید در سالاد‌ها و هر غذای دیگری که سرکه لازم دارد، از آن لذت ببرید.


ییشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از رمز و راز ترد شدن کتلت و فیله مرغ سوخاری خوشمزه در منزل تا ژله رولی ویترینی + تصاویر


نکات و هشدار‌ها - بعضی مصارف غیر آشپزی از سرکه رز:

- می‌توانید مقداری به آب لباسشویی اضافه کنید تا لباس‌ها معطر شوند. برای نرمی و معطر شدن حوله‌ها هم می‌توانید مقداری سرکه رز به هنگام شستشو اضافه کنید.


- یک دستمال را در سرکه رز خیس کرده و به پیشانی خود بمالید تا سردرد را برطرف کند.


- سرکه رز را داخل بطری اسپری ریخته و به توالت و حمام اسپری کنید تا خوشبو شوند.

منبع:  دلگرم

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.