سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه انجیر عسلی، دسری سریع و خوش مزه

در گزارش زیر طرز تهیه انجیر عسلی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بسیارند کسانی که طرفدار یادگیری طرز تهیه دسر‌های آسان و ساده باشند. انجیر عسلی، دسری که در ادامه طرز تهیه آن گفته شده یکی از همین موارد است. دستور و روش تهیه آن هم ساده و ارزان است و سریع آماده می‌شود.

طرز تهیه:

انجیر‌های بزرگ و سیاه را با چاقو برش می‌زنیم. کمی گردوی خرد شده روی آن‌ها می‌ریزیم و حدود ٧ دقیقه در فر با دمای ١٧٠ درجه می‌گذاریم.

بعد از خنک شدن، و هنگام سرو روی انجیر‌ها کمی عسل می‌ریزیم و با پودر پسته آن را تزیین می‌کنیم.

منبع:دلگرم

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.