سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رییس ستاد اجرایی فرمان امام:

ظرف دو ماه آینده دغدغه‌ای به اسم واکسن در کشور را نخواهیم داشت/توزیع بسته های معیشتی هر ۴۵ روز

مخبر گفت: به ملت ایران قول می‌دهم تا ظرف ٢ ماه آینده چیزی به اسم دغدغه واکسن در کشور وجود نخواهد داشت.

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،محمد مخبر رییس ستاد اجرایی فرمان امام در مراسم افتتاح بزرگترین بیمارستان سیار کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خبر خوش فاز یک واکسن برکت این است که تمام اتفاقات رخ داده با حدسیات ما کاملا متفاوت شد و عملکرد فاز یک ما فوق انتظاربود.

او با بیان اینکه واکسنی ایمن تاکنون تولید شده است، گفت: ابن واکسن از بالاترین استاندارد‌ها ساخته شده است.

مخبر گفت: به ملت ایران قول می‌دهم تا ظرف ٢ ماه آینده چیزی به اسم دغدغه واکسن در کشور وجود نخواهد داشت.

رییس ستاد اجرایی فرمان امام ادامه داد: اواسط اردیبهشت تا نهایت هفته اول خرداد ماه تزریق عمومی واکسن برکت آغاز ‌شود.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام درباره بزرگترین بیمارستان سیار کشور گفت: ساخت این بیمارستان از سال گذشته آغاز شده بود. 


او با بیان اینکه با توجه به حادثه خیز بودن کشور و احتمال وقوع سیل و زلزله می طلبید امکانات به روز سیاری را دراختیار داشته باشیم تا بتوانیم به سرعت به داد مردم برسیم،گفت: این بیمارستان دارای اتاق عمل، دستگاه سونوگرافی، ماموگرافی، اورژانس، داروخانه و همه تجهیزات یک بیمارستان تخصصی است.

مخبر گفت: بیمارستان سیار در وضعیت عادی به مناطق محروم می‌رود.

او با بيان اينكه اين بيمارستان در مواقع حادثه نیز به سرعت در محل وقوع حاضر شده و خدمات می‌دهد، افزود: این بیمارستان به تله مدیسین وصل است و می‌توانند خدمات فوق تخصصی را از بیمارستان های مادر دریافت کند.

مخبر با بیان اینکه حداقل به ۱۰ بیمارستان دیگر با این ظرفیت نیاز داریم که در مناطق مختلف مستقر و به سرعت به داد مردم برسند، گفت: همه امکانات بیمارستان آماده و مانند این است که ظرف ۲۴ ساعت بیمارستانی را از تهران به نقاط دیگر ببرید.

مخبر گفت: این بیمارستان می‌تواند در زمان تلفات کمک کننده باشد و از طریق دیتا سنتر سامانه ۴۰۳۰ امکان پزشکی از راه دور وجود دارد و تجهیزاتی نصب می‌شود که امکان برقراری ارتباط با پزشک متخصص را فراهم می‌کند و در هر نقطه دورافتاده ای بیماری با نیاز به تشخیص می تواند به متخصص وصل شود.

مخبر با بیان اینکه در حال حاضر تعداد ١٠ هزار دوز واکسن کووایران برکت را تولید کرده ایم، گفت: برای بیمارستان سیاری که امروز افتتاح شد چیزی قریب به ١٢٠ میلیارد تومان هزینه شده است.

او با بیان اینکه قیمت راه اندازی آن یک سوم مشابه خارجی تمام شده است، گفت:به مقام معظم رهبری عرض می کنم این بیمارستان از نظر کیفیت ، قیمت تمام شده و ارائه خدمات قابل مقایسه با نمونه خارجی نیست.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام گفت: بسیاری از تجهیزاتی که در این بیمارستان به کار برده شده است آمادگی ثبت اختراع دارد چرا که بچه های دانش بنیان در این زمینه تلاش های فراوانی داشته اند.

او با بیان اینکه اگر ما چند نمونه از این بیمارستان ها را بتوانیم احداث کنیم در مواقع عادی و بحرانی می توانند برای کشور به خصوص مناطق محروم کمک کننده باشند، افزود: با ارزیابی این بیمارستان و تجهیز شدن آن می توانیم تعداد بیشتری از این بیمارستان ها را احداث کنیم .


مخبر افزود: همان طور که همه بیمارستان ها بخشی برای بیماران کرونایی دارند این بیمارستان نیز بخش ها و آزمایشگاه هایی برای این بیماران دارد .

او با بیان اینکه در پنجمین مرحله از همایش همدلی و احسان یک میلیون بسته معیشتی به مناطق محروم ارسال می شود، گفت: هر یک از این بسته ها ارزشی حقوق ٣۵٠ تا ۴٠٠ هزار تومان را دارد.

مخبرگفت: به ملت ایران قول می دهم تا زمانی که این ویروس منحوس از کشور برود هر ۴۵ روز یکبار بسته های معیشتی در قالب رزمایش همدلی و احسان توزیع شود .

مخبر ادامه داد: این بسته ها به گروه های جهادی مستقر در استان ها اهدا می شوند و آن ها زیر نظر مسئولان محلی بسته ها را بین نیازمندان توزیع می کنند .

او درباره صادرات واکسن گفت : تا زمانی که مردم کشور از واکسن کرونا تامین نشوند این واکسن به کشوری صادر نمی شود. 
انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۲۰ ۲۹ اسفند ۱۳۹۹
عالی