سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه نان سیمیت؛ نان خوشمزه و محبوب ترکیه‌ای

در گزارش زیر طرز تهیه نان سیمیت را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سیمیت یکی از خوشمزه‌ترین و معروف‌ترین نان‌های کشور ترکیه است که طرفداران بسیاری دارد. با دستور زیر به آسانی نان سیمیت را در منزل تان درست کنید.

نان سیمیت یک نان ترکی خوشمزه است که می‌توانید آن را تهیه کنید و در صبحانه خود بگنجانید. طرز تهیه را در ادامه ببینید.

مواد اولیه برای پخت نان سیمیت

خمیر مایه ۱۵ گرم
نمک ۱۰ گرم
آب ولرم یک و نیم پیمانه
آرد ۵۰۰ گرم
شیره انگور ۱/۴ پیمانه
کنجد ۱۰ گرم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از تاس کباب مخصوص شیرازی و حلیم شیر خامه خوشمزه و پرطرفدار تا اسکاچروس شکلات و کارامل + تصاویر


نکاتی در رابطه با تهیه نان سیمیت ترکیه

اگر از خمیر مایه فوری استفاده می‌کنید می‌توانید آن را مستقیما داخل آرد بریزید.

می‌توانید به جای شیره انگور از شیره خرما استفاده کنید. در صورت تمایل شیره را با اضافه کردن چند قاشق آب رقیق کنید.

توجه داشته باشید که هیچ نوع نانی را داغ در کیسه پلاستیک نگذارید. در مجاورت نان داغ، مواد سمی از پلاستیک به نان منتقل می‌شود.

روش تهیه نان محبوب ترکیه‌ای

خمیر مایه و نمک را در ظرف ریخته و بعد آب ولرم را اضافه کنید و اجازه دهید یک ربع بماند تا پف کند. سپس آرد را اضافه کنید، به هم بزنید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدست و لطیفی به دست آورید.

سپس خمیر را به اندازه نارنگی تقسیم کنید و هر گلوله را روی میز به شکل نوار ۲۰ سانتی متری باز کنید. خمیر را دو لا کرده و دور هم بپیچید. آن را به شکل حلقه در آورید و دو سر خمیر را به هم بچسبانید.

شیره و کنجد را به صورت جداگانه در ۲ ظرف کم عمق بریزید. حلقه‌های خمیر را درون شیره و بعد بلافاصله در کنجد بزنید، تا کنجد کاملا به خمیر حلقه شده بچسبد. آن‌ها را در سینی فر بگذارید و رویشان را با کیسه پلاستیکی بپوشانید و برای ۱ ساعت کنار بگذارید. نان‌ها را در فری که با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

منبع: دلگرم

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.