سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عجیب ترین عادت های استقبال از نوزاد در جهان

آداب و رسوم عجیب در دنیا کم نیست و با وجود اینکه ممکن است خطرناک یا غیر عقلانی به نظر برسند اما همچنان اجرا می شوند.

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، اگرچه برخی از آداب و رسوم برای تولد نوزادان، مانند پرتاب نوزادان از بالای یک ساختمان بلند، یا خوردن جفت ممکن است برای ما عجیب و ناآشنا به نظر برسد، اما هنوز هم به عنوان آداب و رسومی برای افراد در برخی کشورها انجام می گیرد، صرف نظر از تفاوت‌هایشان در شادی آن ها با این رسوم عجیب به استقبال نوزادان تازه متولد شده می‌روند. در ادامه، شما را با یک گشت و گذار سریع در جهان همراه خواهیم کرد تا با عجیب‌ترین عادت‌های استقبال از نوزاد در جهان آشنا شوید.


بیشتر بخوانید


قرنطینه مادر در خانه در چین

این یک رسم چینی است که به «zuoyuezi» یا «به مدت یک ماه در خانه ماندن» معروف است. به طوری که مادر چینی برای مدت زمانی بین ۳۰ تا ۴۰ روز پس از تولد نوزاد ملزم به ماندن در خانه است. پزشکان معتقدند که این کار باعث حفظ سلامتی مادر و محافظت از وی در برابر بیماری‌ها می‌شود و نقض این عادت باعث آسیب پذیری بیشتر او و در نتیجه آسیب پذیری در برابر بیماری ها می‌شود. مادر علاوه بر عدم خروج از منزل و استراحت مطلق در رختخواب در تمام این مدت، باید از پنجره‌های باز، کولر‌ها و پنکه‌ها نیز دور بماند که این امر در ماه‌های تابستان دشوارتر می‌شود.

 پرتاب نوزاد از سقف معابد در ماهاراشترا

برخی از سرخپوستان به ویژه در ایالت ماهاراشترا از نوزاد تازه متولد شده خود با یک کار خطرناک و عجیب استقبال می کنند. آن‌ها اجازه دارند نوزادان تازه متولد شده خود را از سقف معابد، که ممکن است تا ۵۰ فوت ارتفاع داشته باشند، به پایین پرتاب کنند. لازم به ذکر است که این عادت از ۵۰۰ سال پیش آغاز شده و تا امروز نیز ادامه دارد، هرچند اقداماتی در زمینه ممنوعیت این رسم قدیمی به دلیل خطرناک بودن آن انجام شده است. اعتقاد بر این است که این آیین برای کودک خوشبختی و سلامتی به ارمغان می‌آورد و شهامت و هوش زیاد را در او ایجاد می‌کند. در زیر معبد گروهی از مردان ایستاده و ملافه‎ای را در دست گرفتند تا کودک با خیال راحت روی آن بیفتد، سپس او را از میان جمعیت به پدر و مادرش منتقل کنند.

بازداشتن مادر از کار در ویتنام

اگرچه بسیاری از ویتنامی‌ها عادت محدود کردن مادر در خانه را همانطور که در چین اتفاق می افتد دنبال می‌کنند، موضوع جالب اینجا است که مادر شوهر مجبور است به خانه پسرش برود و پس از تولد یک ماه در آنجا بماند. او به پسرش در نگهداری نوزاد و کارهای خانه کمک می‌کند و مسئولیت پخت سوپ و وعده‌های غذایی سالم برای مادر را دارد.

آغشته کردن سر نوزاد با کیک عروسی در ایرلند

یک سنت معروف مردم ایرلند، که نمادی از دایره زندگی است، آغشته کردن سر نوزاد در مهمانی غسل تعمید با یک قطعه حفظ شده از کیک عروسی پدر و مادرش است. آن‌ها کیک را برای میهمانان خود سرو می‌کنند، سپس مقداری کمی روی سر نوزاد می‌پاشند و اعتقاد دارند نوزاد در آینده خوش شانس می شود.

دفن جفت در کشورهای آفریقایی

بیشتر کشور‌های آفریقایی آداب و رسوم مربوط به جفت را دارند. در نیجریه و غنا، والدین جفت را به عنوان یک دوقلوی مرده برای نوزاد تازه متولد شده تلقی می‌کنند و بدین ترتیب دفن کامل جفت را انجام می‌دهند. به محل دفن جفت «zanboko» گفته می‌شود و غالباً درختی در آنجا کاشته می‌شود.

 زمین را لمس نکنید

در بالی، اندونزی، آداب و رسوم بیان می‌کند که پا‌های کودک نباید ۱۰۵ روز پس از تولد با زمین تماس داشته باشد. از آنجا که آن‌ها کودک را در ماه‌های اول به عنوان موجودی ناب می‌نگرند و لمس زمین در این دوره ممکن است او را نجس یا آلوده کند. این رسم به عنوان یک عادت بسیار مقدس دیده می‌شود؛ بنابراین، مادر، اعضای خانواده و حتی همسایگان باید کودک را به طور مداوم حمل کنند تا زمانی که این مدت مقرر پایان یابد. پس از این دوره، جشنی به نام Nyabutan برگزار می‌شود که در آن کودک برای اولین بار زمین را لمس می‌کند.

نقل مکان از خانه

زنان قبایل کایلاش در پاکستان فرزندان خود را به دور از خانواده به دنیا می‌آورند. در فرهنگ پاکستان، آن‌ها معتقدند که مادر بعد از زایمان نجس تلقی می‌شود بنابراین، چند روز قبل از زایمان، مادران به یکی از بنا‌های آیینی جداگانه، به نام باشلنی نقل مکان می‌کنند. مردان از ترس اینکه خود را آلوده کنند باید کاملاً از جو عمومی زایمان خودداری کنند و فقط پزشکان حق بودن در آن مکان را دارند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۵:۰۰ ۲۵ اسفند ۱۳۹۹
خداراشکر
از این رسم های مسخره تو کشور ما نیست
ناشناس
۱۷:۱۷ ۲۵ اسفند ۱۳۹۹
رسم چله نگه داشتن تو ایران هست.
ناشناس
۱۳:۲۲ ۲۵ اسفند ۱۳۹۹
دفن کردن بندناف بچه که مستحبه و ماهم در ایران انجام میدیم
ناشناس
۱۰:۰۱ ۲۵ اسفند ۱۳۹۹
تقریبا این رسم چینی ها تو منطقه ما(دشتستان) استان بوشهر هم هست،البته خیلی کمتر شده
ناشناس
۱۷:۱۸ ۲۵ اسفند ۱۳۹۹
تو شهرکرد هم هست. مخصوصا اگه بچه زرد باشه.
ناشناس
۰۹:۳۳ ۲۵ اسفند ۱۳۹۹
کار مردم غنا قشنگه باز اونها با هر تولد یک درخت می کارند. حالا کاری به دفن جفت ندارم اما با این کار با هر تولد یک درخت هم کاشته می شه و کار قشنگیه.
عمار
۰۶:۵۲ ۲۵ اسفند ۱۳۹۹
خداوند جل جلاله همه روانپریشان جاهل بی خردان بی تفکران غیر منطقی غیر حقوق بشرانه خودکامگان عالم را شفای عاجل عنایت کند و به راه دین کاملش اسلام ناب محمدی ص هدایت کند . والسلام و صلوات التماس دعا .
ناشناس
۰۶:۴۹ ۲۵ اسفند ۱۳۹۹
خوردن جفت کجا بود؟؟؟!حالمو بهم زدین!!!!واقعا که!!!!!!