سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ترشی ازگیل یک ترشی پاییزی + خواص آن

ترشی ازگیل یکی از انواع ترشی‌های اصیل و خوشمزه ایرانی است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ترشی یکی از چاشنی‌های مورد علاقه ایرانیان است. یکی از میوه‌های پاییزی ازگیل است و به همین بهانه در این مقاله طرز تهیه ترشی ازگیل را ذکر کرده ایم.

ترشی ازگیل یکی از انواع ترشی‌های اصیل و خوشمزه ایرانی است. این ترشی را می‌توانید در فصل ازگیل که همان فصل پاییز است تهیه کنید و در روز‌های سرد سال مانند دیگر ترشی‌ها مصرف کنید. ازگیل علاوه بر طعم خوبش خواص درمانی بسیار زیادی نیز برای بدن دارد.

مواد لازم:

سرکه ۱/۵ لیتر
تمبر هندی یک بسته کامل
ازگیل ۲ کیلو
پودر فلفل قرمز تند یک قاشق مرباخوری
ادویه و شکر یک قاشق غذاخوری


بیشتر بخوانید

طرز تهیه ترشی ازگیل

ازگیل‌ها را از نوع رسیده انتخاب کنید، آن‌ها را بشویید و خشک و رنده کنید.
تمبر هندی را با سرکه مخلوط و روی حرارت بگذارید و کمی بجوشانید تا تمبر هندی خوب حل شود. سپس آن را الک کنید تا صاف شود.
بعد ازگیل رنده شده را با سرکه تمبر هندی و نمک مخلوط کنید و آن‌ها را حرارت دهید تا کمی غلظت پیدا کند.
شکر را هم اضافه کنید و بگذارید حل شود.
بعد از خنک شدن نمک و ادویه‌ها را بیفزایید و بگذارید خنک شود.
مواد را در ظرف مناسبی بریزید و بگذارید ترشی جا بیفتد و ترش شود.
ترشی در این مرحله آماده سرو است.

خواص بی نظیر ازگیل

ازگیل سرشار از ویتامین‌های «ب» و «سی» و قند، تانن و سلولز و اسید سیتریک است.
ازگیل دارای مقدار زیادی هیدرات کربن است که مولی انرژی است.
ازگیل دارای ماده‌ای به نام تانن است که بهترین دارو برای درمان عفونت‌های روده بزرگ است.
ازگیل در تقویت خون بدن مؤثراست.
ویتامین «ب» ازگیل، اعصاب را تقویت می‌کند و از نظر تغذیه اهمیت دارد.
ازگیل را به صورت خام به عنوان میوه لذیذ، مطبوع و تقویت کننده مصرف می‌کنند و از آن شربت و کنسرو ازگیل تهیه می‌کنند.
مصرف ازگیل خام یا کنسرو ازگیل در معالجه اسهال ساده اثر قطعی دارد.
خوردن ازگیل خام و خصوصاً نارس آن که تانن بیشتری دارد در معالجه خونریزی‌های داخلی مانند:بواسیر، خونریزی رحمی و ... اثر شفا بخش دارد.
ازگیل در معالجه ورم روده به کار می‌رود، به این منظور باید ۲۳۰ گرم ازگیل رسیده را پس از جدا کردن پوست و دانه، در کمی شیر حل نموده و مصرف نمود.
در معالجه زخم دهان و تورم مخاط گلو مؤثر است.
ازگیل قبض کننده روده‌ها است.
ازگیل کار روده‌ها را تنظیم می‌کند.
ازگیل ادرار آوراست.

منبع:دلگرم

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.